was79 - Czw 14 Maj, 2015 Jest mega dużo opcji ustawiania samochodu, łącznie z ciśnieniem w oponach, odbiciami i kątami pochylenia itd.
Bardziej w strone symulatora, tylko na ps4 drama z kierami, jak wykopali logitecha. Na pc będzie miazga na ultra, z kierą i bez wspomagaczy.zefir - Wto 19 Maj, 2015 Dobra Misiaki,
którą konsole polecacie, bo wkoncu pojawiły się sensowne gry na nowe konsole tzn. Wiedzmin i Project Cars
Widzicie jakies minusy PS4 czy XBOX One? bo kurwa załamka te pedalskie artykuły o konsolach w necie, serio niektóre to piszą pryszczaci gimnazjaliści jeszcze.
Czy osrać parametry i poprostu wybrać gry które bardziej pasuja?
Bo z tego co widze za granie po sieci tu i tu trzeba płacić.Jakarti - Wto 19 Maj, 2015 dla mnie praktycznie jedyne kryterium to pad. a lepiej lezy mi w dloni ten X'owywas79 - Wto 19 Maj, 2015 Z tego co się orientuję, to oba tytuły na ps4 trzymają lepsze parametry. Chyba że lubisz grac w 720p to spoko was79 - Wto 19 Maj, 2015 Żeby nie być gołosłownym badaj ile gier wypada gorzej:
http://uk.ign.com/wikis/x..._and_Framerateszefir - Wto 19 Maj, 2015 Wojtek ty moj ulubiony handlarzyno wiesz jak mnie przekonac
szkoda ze nie ma Forzy na ps4 ;(was79 - Wto 19 Maj, 2015
a nas serio: każda ma +-, związane choćby z exami. Obadaj jeszcze w jakimś saturnie czy media, zawsze są podłączone 2 konsole, to można pograć na obu i porównać.zefir - Wto 19 Maj, 2015 kurde wszędzie jest tylko FIFA włączona PiTT - Wto 19 Maj, 2015 wg mnie nie bedzie duzej roznicy w jakosci obrazu pomiedzy one a ps4
zauwaz ze i tak te gry nie maja takich detali jak pc, wiec to tylko bitwa na parametry ktore i tak nie maja wiekszego znaczenia
fakt, pad w xboxie jest wygodniejszy
kup 2 konsole i daj znac co lepsze was79 - Wto 19 Maj, 2015 Ci co mają obie, a dodatkowo grają na większych ekranach twierdzą, że jest różnica. Na przykład odnośnie project cars:
Cytat:
Aha, i niech nikt posiadający obie konsole nie kupuje na One- ja skuszony wizja pościągania sie z kilkoma znajomymi tak zrobiłem i niby fajnie. Jednak pC na Loniaku nie ma zupełnie AA i wyglada to w ruchu słabiutko, szczególnie na większych przekątnych ekranu.
Jakarti - Wto 19 Maj, 2015 to chyba dla mnie bez znaczenia..
tv mam zwykly, rozmiar tez bo 40" wiec od dawna mysle juz o nowej konsoli ale dopoki Fifa dziala na starej to nie widze potrzeby zmieniania
moze sie w miedzyczasie Xbox rozsypie i wtedy bedzie mus
swija droga, niebardzo chce mi sie analizowac sto rzeczy zeby pyknac fifke was79 - Wto 19 Maj, 2015 Żeby pyknąć fifke wystarczy w sumie jeden telefon anjas - Wto 19 Maj, 2015 Moim zdaniem to jeden chooy. Miałem xboxa 360 i ps3. Tam byłą różnica, bo granie po sieci było w ps3 za free a w xbox trzeab było wykupić golda. Teraz trzeba płacić i w przypadku gry na ps4 i na xone.
Xbox 360 zepsuł mi się 3 razy a ps3 ani razu i to było główne kryterium dla którego wziąłem ps4. Ale xone też chyba kupię.
No właśnie, kojarzycie może czy ten wolant od x360 będzie działał z xone?
Czy dymają użytkowników tak samo jak ps4 z kierownicami z ps3?PiTT - Wto 19 Maj, 2015 nie bedzie, mialem taki i sprzedalem
do ona nie ma poki co nic takiegoJakarti - Wto 19 Maj, 2015