Anonymous - Śro 24 Gru, 2008 ATS DTM COMPETITIONMisiek_lbn - Śro 24 Gru, 2008 kojarzy, jeździ takie na fajnym 200sx ie z lublina a co
tyle ze czarne wygląda ładniej pP - Śro 24 Gru, 2008
p106rallye napisał/a:
ATS DTM COMPETITION
a dziękuję
Misiek_lbn napisał/a:
a co
a bo mnie się spodobała tylko czarna do czarnego lakieru będzie niewidocznamartin.h - Śro 24 Gru, 2008
pP napisał/a:
ktoś kojarzy to kółkO?
ATS'y DTM COMPETITION. Chciałem takie do siebie, ale najmniejszy rozmiat to bodajże 17".
EDIT. Nie wiem czemu, ale nie widziałem powyższych postów.
Felga jest bardzo tania, najlepsza w stosunku jakość/cena.nox - Śro 24 Gru, 2008 za to lżejszy model DTC jest już w 15'pP - Śro 24 Gru, 2008 z uwagi na to, że swojego pimpa jeszce nie stworzyłem zatem wrzucam tutaj...
narazie tylko przymiarki i jak jakaś kasa wpadnie to coś ruszy ale już teraz proszę o radę:
typ1 - ATS DTM Competition FIX niestety tylko 17, ale tak jak wpomniał nox bardzo podobna 16 dts
typ2 - Borbet LS 16
typ3 - OZ Superturismo WRC 16
typ4 - Proline PY Hyper Black Si 16
raczej chce 16 cali, 17 wole unikać ze względu na doły i małą moc silnika
bardzo ważne są dla mnie 2 cechy - felga musi być lekka i w miarę wytrzymała (nie mam pojęcia jak te na górze - wizualnie mi się po prostu podobają)
może jakieś propozycje??Niemy - Śro 24 Gru, 2008 typ 1 i 3
a super i ultraleggera?rasta - Śro 24 Gru, 2008
pP napisał/a:
małą moc silnika
Buehehe CHRZANEK - Śro 24 Gru, 2008 Typ 4 jest nieciekawy...
Typ 2 Bóbrbet taki średni raczej...
OZ ciekawa opcja - nie musi być biały może być srebrny (kolega będzie miał do sprzedania 16") biały nie każdemu musi sie podobać...
ATS konkretny nadaje się...TomsoN - Śro 24 Gru, 2008 ats dtc rulez, ewentualnie oz'etyMarek23 - Śro 24 Gru, 2008 Panowie, nie objadłem się, słodyczy nie ruszyłem... Jak ktoś jutro będzie w Szczyrku to śmigam po Julianach na desce. Niebieska kurtka i białe spodnie. Przybijam piątki,
scigam się o kasę i takie różne PiTT - Śro 24 Gru, 2008 a takie Ci wejdą?
http://www.allegro.pl/ite...ck_edition.html