pojechaliśmy na zakupy ogólne a wróciłem z białą ps4 z wiedzminem.
Gra kosmos zajebista, poprostu grafika, fabula , animacje, najlepszy produkt eksportowy polski.
Sam ps4 bardzo fajnie wykonany i pad ktory ma dziesiec funkcji chyba , dotykowy panel, glosnik, wyjscia etc
warto kupić project cars? czy poczekac az to naprawia?bizon - Nie 24 Maj, 2015 Krzysiek (może pamiętasz, z biegów w Warszawie) się jara bardzo tą gierą. Wczoraj oglądałem jego streaming na twitchu, robi robotę.
No ale to jego zdanie.
Zaznaczam, że gra na PC, jakby co.
Póki co to masz chyba Wieśka do ukończenia, co powinno Ci zająć parę tygodni zefir - Nie 24 Maj, 2015 Skonczenie wiedzmina to podobno 150h długo mi nie grozi Chloru - Pon 25 Maj, 2015 Wiesiek jest zajebisty. Od wtorku młócę i ciezko sie oderwać zefir - Pon 25 Maj, 2015 a ktos zagrywa w DriveClub? podobno zajebisty ma iluś tam poprawkachwas79 - Pon 25 Maj, 2015 Ja, fajne i przyjemnie się grało. Jak chcesz moge Ci opchnąć w dobrym prajsie (wersja PL) zefir - Pon 25 Maj, 2015 poprosze numer konta oraz ilość kolumbijskich peso które mam przesłać na Twoje szwajcarskie konto
brakowało mi tych paczek z Raichu od Ciebie was79 - Pon 25 Maj, 2015
poszło pwzefir - Wto 26 Maj, 2015 Jak by ktoś chciał mam zafoliowanego Minecrafta na sprzedaz na PS4.
Wczoraj znowu troche pograłem w Wiedzmina, genialne dzieło i mase grania Alexxx - Wto 26 Maj, 2015
zefir napisał/a:
Wczoraj znowu troche pograłem w Wiedzmina, genialne dzieło i mase grania
Ponoć grafika (szczególnie w filmikach-przerywnikach gdzie powinna być "filmowa") trochę odbiega od oczekiwań?zefir - Wto 26 Maj, 2015 Gra w przerywnikach nie jest jakaś hiper filmowa jak była na zwiastunach, ale naprawde robi robote. A grafika bezpośrednio w grze rewelacja.
Naprawde czuc nowa generacje konsol.Chloru - Wto 26 Maj, 2015 Gniecie cyce i tyle. Jak ktoś nie czyta tego pierdolenia o downgradzie grafiki, oszustwach i knuciu to się nie kapnie. Po prostu będzie grał bo gra jest zajebista.
zefir, gdzie jesteś?anjas - Wto 26 Maj, 2015 Wiesiek rwie suty. Bardzo miło się gra i wygląda imho zajebiście.
Co prawda trudno mi się oderwać od Fify15 ale wreszcie piła ma godną konkurencję.zefir - Wto 26 Maj, 2015
Chloru napisał/a:
Gniecie cyce i tyle. Jak ktoś nie czyta tego pierdolenia o downgradzie grafiki, oszustwach i knuciu to się nie kapnie. Po prostu będzie grał bo gra jest zajebista.
zefir, gdzie jesteś?
Dopiero dojechałem do Valen...
nie mam czasu grać, znaczy obiecałem sobie nie zarywać nocy i robić normalnie treningi
Serio nie potrafie znalezc minusów grafiki w Wiedzminie.Jakarti - Wto 26 Maj, 2015
anjas napisał/a:
Wiesiek rwie suty. Bardzo miło się gra i wygląda imho zajebiście.
Co prawda trudno mi się oderwać od Fify15 ale wreszcie piła ma godną konkurencję.
no bez kitu chyba pozycze od kogos ps4 zeby z Toba pograc..