Bad-i napisał/a:
wrzuć jeszcze foty siostry
i starej też
i sąsiadki !!Stacho - Pon 16 Cze, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
wrzuć jeszcze foty siostry
i starej też
czekałem tylko na tego typu tekst
Witam również Anonymous - Pon 16 Cze, 2008 aa... to ten malomowny kolega R26? nie wiedzialem ze to taki wariat
ach ten internet to powazne sprawy sa Młody Papież - Pon 16 Cze, 2008 co z tymi zdjęciami???CHRZANEK - Pon 16 Cze, 2008
JIMEK napisał/a:
ach ten internet
Internet, internet łączy ludzi internet...
http://pl.youtube.com/watch?v=fFlFZu6B6VoAnonymous - Pon 16 Cze, 2008 wiec saxo juz 6sty miesiac ze mna narazie z nim wytrzymuje bo mimo wszystko mozna powiedziec ze juz mam do niego sentyment. Z tym "mimo wszystko" to sie kwalifikuje na nowy temat do "technicznych" To nie to saxo ktore ponoc niedawno bylo do sprzedania,ja sam ogloszenia nie odnalazlem bo az chcialem spojrzec, ale ponoc (tak wynika z zeznan naocznych swiadkow:) wrecz blizniacze )
Jesli chodzi o zdjecia auta to jeszcze dzisiaj cykne kilka by zaprezentowac, a mowiac o wszystkich innych pojdziemy na wymiane "leb w leb" zdjecie za zdjecie pasuje? hahar26rulez - Śro 18 Cze, 2008
JIMEK napisał/a:
aa... to ten malomowny kolega R26? nie wiedzialem ze to taki wariat
ach ten internet to powazne sprawy sa
nie to nie on
to nie jest Micka samochod.
Rafał chyba nie bedzie sie logowal bo nie ma siostry do pokazania r26rulez - Śro 18 Cze, 2008 MuodyWariat,
to moze Twoje saxo stoi przy nowym budynku SGH-a ??
jezeli tak to masz zajebista fure
witamMick - Czw 19 Cze, 2008
r26rulez napisał/a:
MuodyWariat,
to moze Twoje saxo stoi przy nowym budynku SGH-a ??
jezeli tak to masz zajebista fure
witam
za każdym razem jak widziałem tamten samochód to myślałem, że to lustrzane odbicie...
całe szczęście że jego OZety sa srebrne a nie białe jak "ex-moje"...saxorulez - Czw 19 Cze, 2008 nie.. moudy ma czarne Saxo ph I wersja IN BLACK które jeżdziło w Piasecznie kiedyśMick - Czw 19 Cze, 2008
saxorulez napisał/a:
nie.. moudy ma czarne Saxo ph I wersja IN BLACK które jeżdziło w Piasecznie kiedyś
ahum Anonymous - Czw 26 Cze, 2008 Witam wszytskich HotHatch maniaków.Na imię mam Tomek ,mój pojazd to Fiat Bravo GT JTD .anjas - Czw 26 Cze, 2008 Czesc Jakarti - Czw 26 Cze, 2008 heheheh...
whats'up?
przedstaw sie ladnie, powiedz jak i skad tu trafiles, dlaczego masz takie auto (FIAT) i w ogole czy jestes normalny ze je kupiles, badz grzeczny i co to za podpis miales jeszcze przed chwila..
jakas stronka czy zwykle zdjecie?
pzdrmi - Czw 26 Cze, 2008 whats'up?
przedstaw sie ładnie, powiedz jak i skąd tu trafiłeś, dlaczego masz takie auto (Diesel) i w ogóle czy jesteś normalny ze je kupiłeś