o super też myślałem, a ultra ma Rudecki rasta - Śro 24 Gru, 2008 Nawet bez opon nie wejdą bo są na 5 śrub martin.h - Czw 25 Gru, 2008 Ja bym wziął OZ'ty, koniecznie białe. W połączeniu z czarnym lakierem biała felga wygląda genialnie.
pP, jeśli wachasz się jeszcze nad 17'tką to powiem Ci, że te pierwsze ATS'y w 17" możesz mieć taniej niż 16 calowe OZ'ty.Gaydek - Czw 25 Gru, 2008 A O-Zety z Focusa RS? pP - Czw 25 Gru, 2008
martin.h napisał/a:
pP, jeśli wachasz się jeszcze nad 17'tką to powiem Ci, że te pierwsze ATS'y w 17" możesz mieć taniej niż 16 calowe OZ'ty.
mówisz o cenach nowych sztuk?
Gaydek napisał/a:
A O-Zety z Focusa RS?
za bardzo masywne, do swojej fiesty chciałbym wieloramienne
poniżej vt z OZ Superturismo:
białe wyżej są, jednak chyba bardziej pasują do starszego auta aniżeli do młodego; na wolnym czasie podjade do Vlodarskiego i zobaczymy jak jego wyglądają na moim woziemartin.h - Czw 25 Gru, 2008
pP napisał/a:
martin.h napisał/a:
pP, jeśli wachasz się jeszcze nad 17'tką to powiem Ci, że te pierwsze ATS'y w 17" możesz mieć taniej niż 16 calowe OZ'ty.
mówisz o cenach nowych sztuk?
Tak. Zamawiamy w firmie ATS'y i Compomotive'y (cenowo plasują się podobnie jak OZ'ty), i różnica w cenie kompletu 17" do Subaru to ok. 600 zł.rasta - Czw 25 Gru, 2008
Gaydek napisał/a:
A O-Zety z Focusa RS?
Podejdą tylko, że to są 18"
Jak chcesz se pooglądać fiesty na przeróżnych felunkach to polecam - www.fiesta-gallery.deCHRZANEK - Pią 26 Gru, 2008 Ta Fiesta na felach z Foki RS miażdży system !!!
(chciałem napisać że jest nieciekawa )Michał - Pią 26 Gru, 2008 Astra GSI, dobre to ??CHRZANEK - Pią 26 Gru, 2008 Zależy do czego...
+:
-rozwojowy silnik
-dostępność części zamiennych
-osiągi (przyspieszenie)
-cena
-:
-opel
-zuzycie sprzętu przez poprzednich użytkowników
Szczerze powiem że gdybym miał 5000pln to chyba bym takiego samochodu nie kupił bo to wielka niewiadoma.
Gdybym miał 10000pln to też bym nie kupił bo wolałbym poszukać bardziej niezawodnej hondzi lub duzo młodszego francuza
Gdybym miał 15000pln to musiałbym być debilem żeby kupic GSI
Tyle ode mnie Majk ale pytaj innych.Michał - Pią 26 Gru, 2008 dzieki chrzaniu. Spodziewałem sie
opel jest nieciekawy BaRtO_206GT - Pią 26 Gru, 2008 a jak dla mnie fajny sprzet tylko musi byc w dobrym stanie a takie kosztuja swoje. Na pewno na + przemawia tak jak Chrzaniu napisal rozwojowy silnik, na zakrety tez sie nadaje za sprawa fabrycznej szpery (25%). Mysle ze dostanie w polsce dobrego egzemplarza graniczy z cudem.