M - Czw 26 Cze, 2008 Witamy witamy, nie przejmuj sie chlopaki tak sobie zartuja z kazdego kto do nas zawita.KonradMK - Czw 26 Cze, 2008 CHRZANEK - Czw 26 Cze, 2008 Witam i ja
Masz siostrę ?Anonymous - Czw 26 Cze, 2008
Jakarti napisał/a:
heheheh...
whats'up?
przedstaw sie ladnie, powiedz jak i skad tu trafiles, dlaczego masz takie auto (FIAT) i w ogole czy jestes normalny ze je kupiles, badz grzeczny i co to za podpis miales jeszcze przed chwila..
jakas stronka czy zwykle zdjecie?
pzdr
No to na imie mam Tomek,jestem z Warszawy dokładnie z Bemowa,trafiłem tu pzrez jakieś inne forum ,nie pamiętam dokładnie jakie,dlaczego fiat i do tego diesel...hmm...fiat dlatego że lubie fiaty ,jak dla mnie są o wiele ciekawsze niż np astry golfy itp za tą cene, a diesel bo lubie diesle,postaram się byc gzreczny a ten opis na dole co miałem to mój team który założyliśmy z kumplami ,w krótce będzie i stronka ,narazie jest w budowie.
CHRZANEK napisał/a:
Witam i ja
Masz siostrę ?
Nie,nie mam siostrykubas - Czw 26 Cze, 2008 no dobra to dlaczego nie kupiles 106/saxo zamiast fiata ? Jakarti - Czw 26 Cze, 2008
kubas napisał/a:
106/saxo zamiast fiata ?
w ryj dac, moge dac M - Czw 26 Cze, 2008 przeciez napisal ze kupil bo lubi jezdzic kubas - Czw 26 Cze, 2008 no to mogl honde kupic bo fiaty z bezawaryjnosci to tez nie slyna... mi - Czw 26 Cze, 2008
Toma$z napisał/a:
fiat dlatego że lubie fiaty
Toma$z napisał/a:
diesel bo lubie diesle
Toma$z napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Witam i ja
Masz siostrę ?
Nie,nie mam siostry
Masz brata? Michał - Czw 26 Cze, 2008 hahahahahah
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :DDDDDDDMłody Papież - Czw 26 Cze, 2008 a ile ten FIAT DIZEL ma momentu?Anonymous - Czw 26 Cze, 2008
kubas napisał/a:
no to mogl honde kupic bo fiaty z bezawaryjnosci to tez nie slyna...
Stereotypy...takie same jak to że Vw sie nigdy nie psują
Dżon napisał/a:
a ile ten FIAT DIZEL ma momentu?
289,7 Nm
PS i błagam nie pytajcie się ciągle dlaczego Fiat,poprostu lubię Włoszczyzne Greg - Czw 26 Cze, 2008
Toma$z napisał/a:
PS i błagam nie pytajcie się ciągle dlaczego Fiat,poprostu lubię Włoszczyzne
Trzeba było kupić Alfę.
...nie, Alfy też się psują.
Skoro już musiał być Fiat, to czemu nie Ritmo?
PS Cześć qbus - Czw 26 Cze, 2008
Cytat:
to czemu nie Ritmo?
Teraz na serio mam ci coś do powiedzenia
W moim ritmo na tylnych siedzeniach