To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

BaRtO_206GT - Pią 26 Gru, 2008

przejrzalem na szybko ogloszenia.. 90% astr gsi wali wioska gorzej niz Kondzia stara, 5% jest zagazowane a na pozostale 5% nawet bym sie nie odlal
Niemy - Pią 26 Gru, 2008

a minusy:

- na prostej VTS zjada taka Astre ( na cornerach nie sprawdzałem, ale pewnie tez)
- opel (calibra)
- opel (calibra)
- opel (calibra)
- opel (calibra)
- opel (calibra)
- opel (calibra)
- opel (calibra)
- opel (calibra)
- opel (calibra)
- opel (calibra)
- opel (calibra)
- opel (calibra)
- opel (calibra)
- opel (calibra)
- opel (calibra)

michool_vt - Pią 26 Gru, 2008

BaRtO_206GT napisał/a:
sprawa fabrycznej szpery (25%)
tez chyba cos takiego wyczytałem w WRC, ziom mówił, że to bezedura, tam nic nie ma :)
moze ade sie wypowie jak tu zajrzy :D

106 - Pią 26 Gru, 2008

dwoma jechalem i w zadnej czegos takiego nie bylo...
Tomcat - Pią 26 Gru, 2008

ostatnio astra gsi jest coraz popularniejsza wśród młodych ścigantów... słyszałem nawet o jednym który w budowe profi rajdówki z astry włozył grubo ponad 100 koła ;D

co do szpery to niebardzo... mam kilku znajomych oplowców i życiu o tym nie słyszałem

k-mart - Pią 26 Gru, 2008

Czytalem w ktoryms WRC'u ze CCCP budowalo jakis prodzekt do S2000 na c20xe i trzasneli z tego nie pamietam albo 260KM albo 280KM :D
CHRZANEK - Pią 26 Gru, 2008

Lada 110 S2000 - w rzeczy samej było coś takiego ale z burbo

Seryjnie wyszła partia Lad 110 z tym silnikiem :) :) :) Nieźle.

nox - Pią 26 Gru, 2008

pP fiesta ST jeździ na ATS DTC w Pucharze i wygląda baaardzo ciekawie :D

W ST cup felgi to 7 cali szerokości 15 cali średnicy z oponami 185/580/R15

Tyle że tam pod maską nieco mniejszy silniczek (Duratec 1.6 170 PS )

Tomcat - Pią 26 Gru, 2008

Z tym że to są diesle... i to swapowane z koncernu PSA. Sami zobaczcie:

;D ;D ;D

GeKo - Pią 26 Gru, 2008

A co do felg, był ktoś tutaj www.kutefelgi.pl Podobno `15" już od 4kg z groszami.
17" 5.5kg.

Niektóre wzory całkiem znośne. Zastanawiam się czy by zrobili taką felę speedline'a jak jeździły w Maxi.

pP - Pią 26 Gru, 2008

nox napisał/a:
pP fiesta ST jeździ na ATS DTC w Pucharze i wygląda baaardzo ciekawie

wiem też biorę ten model pod uwagę.. a nie wiesz jak z wagą w porównaniu np. z oz superturismo?

qbus - Pią 26 Gru, 2008

Cytat:
słyszałem nawet o jednym który w budowe profi rajdówki z astry włozył grubo ponad 100 koła

jea... jest taka w krakowie... Zowa sporo zrobil przy budowie tego samochodu, jednak schrzanili głowice i na hamowni wyszło mniej KM niz w seri... potem motorem zajal sie ktos inny, moze w samo auto nie bylo wbudowane tyle pieniedzy ale duzo bylo gratow typu kilka kompletow nowych felg opon skrzynie biegow duze hamulce na plywajacej tarczy zawieszenia itp itd

Janusz - Pią 26 Gru, 2008

Pytanie do IT.... padła mi jedna partycja na dysku, taka na której nie było systemu, tylko takie rożne różności, zbierane jakiś tam długi czas..... jest szansa to jakoś odzyskać??
DeeS - Pią 26 Gru, 2008

wygogluj odzyskiwanie danych bo generalnie jest to ciezki temat i coraz czesciej jest to usluga platna.

Kiedys mialem dobry porgram do tego jak znajde dam znac.

Gaydek - Pią 26 Gru, 2008

PC Inspector File Recovery ściągnięty z sieci dał radę z moją kartą pamięci :) .