PiTT - Śro 27 Maj, 2015 policze wszystko co mam i dam znacanjas - Śro 27 Maj, 2015 Jakarti - Śro 27 Maj, 2015 anjas,
a ja sie odezwe jak bede mial pada PSowego
chyba, ze kupisz X'a to wtedy zamawiam Ci kurierem piwko i czekam na zaproszenie w Fifie anjas - Śro 27 Maj, 2015 Popracuj nad PiTTem, żeby dał dobrą cenę to popykamy na X'ie Jakarti - Śro 27 Maj, 2015 PiTT,
słyszałeś koniowale?
daj dobrą cenę bo nie będę mógł z Andrzejkiem popykać zefir - Śro 27 Maj, 2015 i tak nie popykasz, bo chyba granie pomiedzy xbox360 a xbox one jest niemozliwe.
Nie wszystkie funkcje Xbox Live dostępne na Xbox 360 są dostępne na Xbox One; rozgrywka wieloosobowa między konsolami Xbox 360 i Xbox One nie jest obsługiwana.
Jakarti - Śro 27 Maj, 2015
w JAPKO sie bawio chyba..
PiTT,
nie schodz z ceny.zefir - Śro 27 Maj, 2015 anjas - Śro 27 Maj, 2015 karwa, myślałem Jaka, że masz X one Jakarti - Śro 27 Maj, 2015 proszę Cię..
ja jezdze starooo astroooo... zefir - Czw 28 Maj, 2015 Polecam mojego handlarzyne z Raichu - Wojtka!
Szybka wysyłka i bonusy!
Dziękuje za prawdziwy niemiecki ręcznik papierowy!
Otarłem nim łzy szczęścia po otworzeniu magicznego pudełeczka anjas - Czw 28 Maj, 2015 I jak PiTT'er? Zastanowiłeś się. Bo kusi mnie oferta komputronika:
http://www.komputronik.pl...mpaign=NiePromo
Chyba całkiem dobrze wycenili jak na zestaw z kinectem.Alexxx - Czw 28 Maj, 2015 Byłem wczoraj w EURO rtv i w Saturnie... tak sobie ludzie wzięli rekomendacje Zefira do serca, że nigdzie nie ma PS4 z Wieśmakiem Jakarti - Czw 28 Maj, 2015 anjas,
ale piękny pad
moj juz nie ma tej gumeczki joysticku przez co robią mi się odciski! zefir - Czw 28 Maj, 2015
Alexxx napisał/a:
Byłem wczoraj w EURO rtv i w Saturnie... tak sobie ludzie wzięli rekomendacje Zefira do serca, że nigdzie nie ma PS4 z Wieśmakiem
Zamów przez net i odbiór w markecie albo kurier do domu
W magazynach jeszcze są stany bo wczoraj kumplowi zamawiałem.