To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Kamill - Pią 14 Lis, 2014

Marek23 napisał/a:
Tomcat,ale Ty już jesteś po test drivie octą,więc uwolniłeś się z ograniczeń i przesądów. Masz czystość widzenia na swiat motoryzacyjny.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Niemy - Pią 14 Lis, 2014

kosmita napisał/a:
Niemy napisał/a:
Ależ pierd.olicie. Ja tam namawiam staruszka, żeby sobie kupił X5, bo fajnie się tym jeździ, jak kto inny za to płaci :D

W jakim sensie fajnie ? Przeciez takie x5 w porównaniu ze zwykla 5 nie jedzie, nie skręca, jest droższe, więcej pali,zdolności terenowe to zart.

Fajnie w sensie komfortu, wypasu, gadżetów, wysokiej pozycji za kierą.

Walle - Pią 14 Lis, 2014

Może jestem lajkonikiem motoryzacyjnym, dla mnie X6 vs. X5 nie ma w sensie czucia zza kierownicy różnic żadnych, te auta są identyczne przodem i przednią częścią kabiny. Zawieszeniowo i konstrukcyjnie także.

Jest jeden plus - dla mojego styranego kręgosłupa wsiadanie do nierozsądnego suva jest zdrowsze i wygodniejsze niż do nisko opuszczonego fotela w 5tce.

W sumie wolałbym prawdziwy samochód dla prawdziwych mężczyzn, dla mnie ma sens:

tym przynajmniej pod przedszkolem można zadać szyku. X5 przy tym wygląda jak lama i pipka.

Kiedyś jakiś debil wjechał takim dodgem na bliźniakach do galerii mokotów na parking piętrowy. Każda serpentyna na 3x bo się nie mógł złamać, a jak zaparkował to zatarasował pół uliczki :wall:
I to nie była pomylka bo widziałem go tam jeszcze przynajmniej 2-3 razy.

Marek23 - Pią 14 Lis, 2014

Ja nigdy nie zrozumiem jak można przekładać wielkość auta czy wysoką pozycję za kierownicą nad osiągi.
Niemy - Pią 14 Lis, 2014

Jak się ma 60lat i robi się trasę 1250km z 20 razy w roku to komfort jest ważniejszy od osiągów, a nie oszukujmy się, X5 z dobrym silnikiem wcale takie wolne nie jest :)
kosmita - Pią 14 Lis, 2014

Wypas/gadzety to zaden argument, to samo można miec i w suvie i w limo. Poza pozycja i wsiadaniem (choc wg mnie jest to troche dyskusyjne), komfort w suvach jest gorszy niz w osobowkach na bazie których powstały. Osiągi tak samo, jak będzie dużo KM to wiadomo,ze będzie w miare dynamicznie,tylko zwykle limo będzie szybsze. Suv to są ciężkie, nieaerodynamiczne klocki, fizyki nie da sie oszukać.
Jakarti - Pią 14 Lis, 2014

mysle, ze podstawowa roznica w postrzeganiu tych aut jest taka, ze nie kazdemu zalezy na nakurwianiu :D
kosmita - Pią 14 Lis, 2014

Ja t am wcale nie lubię napier.dalac po drogach, po prostu nie potrafiłbym kupic samochodu, który za wyzsza cenę daje mi mniej.
Tomcat - Pią 14 Lis, 2014

Marek23 napisał/a:
Tomcat,ale Ty już jesteś po test drivie octą,więc uwolniłeś się z ograniczeń i przesądów. Masz czystość widzenia na swiat motoryzacyjny.

Potwierdzam. Napisałem to już na moim oficjalnym fanpejdżu (pozdro Janusz) i napiszę tutaj:

Z budżetem do 110 tyś, nie istnieje dla mnie inne auto niż Octa RS turbobenzyn :devil:

WuRC - Pią 14 Lis, 2014

Kenet napisał/a:
A czemu nie X5?

:>

kamil - Pią 14 Lis, 2014

potrafie robić interesy, tak mnie postrzegaj ! Właściciel X5/X6

kamil napisał/a:
potrafie robić interesy, tak mnie postrzegaj ! Właściciel X5/X6

AJAAAK

Marek23 - Pią 14 Lis, 2014

Te X5/X6 to są straszne dramaty jak te foty tu wrzucacie...
Janusz - Pią 14 Lis, 2014

z suwów to tylko ford Raptor , motor na pake, rajdówka na lawete i heja..... TYLE W TEMACIE :D