dzik - Sob 15 Gru, 2007 Waskie 4pkt niestety sa sredniej jakosci. Najwieksze zastrzezenia mam do zapiecia dziwnie dziala, nie wiem czy nie kupie czegos bardziej firmowego. W czarnej mam szroty zwykle i elektryczne, duzo lepsze sa.kubas - Sob 15 Gru, 2007 Dzon i mi maja 5punktowe.CHRZANEK - Sob 15 Gru, 2007 Ale ja np nie mam przelotki na 5 pas
Ja sobie kiedyś sprawie SCHROTT'y - kiedyś mialem i bylem b.zadowolonymi - Sob 15 Gru, 2007 więc tak - jeśli bym brał 2" - na pewno wziąłbym jakieś firmowe, one nie są drogie; ponieważ napaliłem się na 3" byłem zmuszony wziąć chińszczyznę, tu różnica w cenie zabija...
Zapięcie jest takie sobie, ale dramatu raczej nie ma.
michool_vt - Sob 15 Gru, 2007 mi, Ty fotomastermalyssiureklolku co sie chwalisz ze umiesz robic foty
jakie tlo
nie no fotel tez daje rade Loko - Sob 15 Gru, 2007 Całkiem nieźle wyglądają te pasy,
a ta firma racing robi tez wersje homologowaną?
bo z tego co pamietam to Brzykcy jezdzi na pasach właśnie tej firmy.106 - Sob 15 Gru, 2007 mielismy przez chwile jedne takie w micrze. maja homo ale takie te klamry
jakies... hymm jak zapinki na maske firmy jacky :) jakies odlewy takie lekkie.
w sparco sa pozadne, ciezkie stalowe... plusem jest atrakcyjna cena i w ppzm
widzialem je w kilku samochodach...grzech - Sob 15 Gru, 2007 te pasy raicing maja homo i wtedy zapiecia sa aluminiowe, sa tez wersje bez homo (taka mam) z ciezkimi stalowymi zapieciami w niezlej cenie (ja swoje kupilem za 260 sztuka nowki).Anonymous - Nie 30 Gru, 2007
grzech napisał/a:
te pasy raicing maja homo i wtedy zapiecia sa aluminiowe, sa tez wersje bez homo (taka mam) z ciezkimi stalowymi zapieciami w niezlej cenie (ja swoje kupilem za 260 sztuka nowki).
Czy mógłbyś napisać gdzie je dostałeś , czaje się na takie tylko czerwoneMick - Pią 04 Sty, 2008 no fajne panowie te kubelki macie
szkoda tylko ze to bez homo... ale napisiki kozak ) [/list]mi - Pią 04 Sty, 2008
Mick napisał/a:
szkoda tylko ze to bez homo... ale napisiki kozak ) [/list]
[/list] znaczy koniec listu?
Ja na moim nie mam żadnych napisów i bardzo mi się to podobaCHRZANEK - Pią 04 Sty, 2008 I ja tez tak mam i tez mi sie to podoba.
Co do homologacji... startów w rajdach nie planuje więc żal by mi bylo wydac 400pln/szt wiecej za Bi Marco Młody Papież - Pią 04 Sty, 2008
CHRZANEK napisał/a:
I ja tez tak mam i tez mi sie to podoba.
Co do homologacji... startów w rajdach nie planuje więc żal by mi bylo wydac 400pln/szt wiecej za Bi Marco
Mick - Pią 04 Sty, 2008
mi napisał/a:
[/list] znaczy koniec listu?
jasne
coś mi walnęło z polskim językiem w kompie i nie mogłem Ł napisać wiec sie jakiś LIST pojawił
CHRZANEK ja chyba planuje... wiec dlatego pytam o tą homologacje...
ale narazie nic nie mówie, nie chce zapeszyć... kubas - Pią 04 Sty, 2008 Do kjsow nie potrzeba homologacji. Jak chcesz zrobic rajdowke to nie tylko fotele musza byc homologowane wszystko musi byc homologowane. Co do foteli to dla mnie za ta cene nie ma nic lepszego.