CHRZANEK - Pią 04 Wrz, 2009 Proponuje zrobić zbiórkę - ajka bedzie kasa to sie zastanowimy co dalej
Bo odwrotnie to będzie to co zawsze czyli C=HU+JJakarti - Pią 04 Wrz, 2009 1. Mick
2. Pieqt
3. Pp
4. anjas
5. Jaco
6. ps
7. 106
8. Jacek_czahja
9. bizĄ
10. Franek
11. Gaydek
12. TOXIC
13. Rabarbar
14. PiTT
15. Bad-i
16. MoRToN
17. Andre
18. grifin
19. kubas
20. Vlodarsky
21. saxorula
22. Niemy
23. Qbus
24. fydi
25. ŁukaszS3
26. GeKo
27. Chrzanek
28. Maciusiowy
29. FreeMan
30. Tomson
31. Koto
32. Siema
33. JakaPieQt - Pią 04 Wrz, 2009 Nie, mniej kasy potrzebujemy na xboxa, jeszcze inną kwotę na wyścigi (o ile to nie mają być szybcy i wściekli z N20 i super grafiką od naszego nadwornego grafika) a jeszcze inną kwotę na plac zabaw
w klubie pasjonujemy się samochodami, i w xboxa prawie każdy potrafi zagrać w forza, a ja na gitarze elektrycznej nie zagram ni chuja - chyba, że jest jakiś talent, co pogra z marzycielem od razu, to zgłaszać się.
zbiórkę zrobimy jak już będziemy mieli max 2 propozycje, choć nie ukrywam, że będę forsował xboxa (dostępny cenowo, dość prosty logistycznie) no chyba, że do tego ma być plazma ... to pomyślimyM - Pią 04 Wrz, 2009 zapomniales dodac ze zastrzegasz sobie prawo do zmiany decyzji bez podania przyczyny kamil - Pią 04 Wrz, 2009 ja tez się składam.
Co do przejażdżki to może na Barbórkę coś wykombinuje, ale to będzie uzależnone od jeszcze kilku innych czynników, ale temat mam już w głowie.martin.h - Pią 04 Wrz, 2009 Ja mógłbym porozmawiać z chłopakami z 4turbo, jest kilku driverów którzy mogliby się zgodzić, myślę że nawet Marek Nyga by na to poszedł.Jaco - Pią 04 Wrz, 2009
martin.h napisał/a:
Ja mógłbym porozmawiać z chłopakami z 4turbo, jest kilku driverów którzy mogliby się zgodzić, myślę że nawet Marek Nyga by na to poszedł.
Niedzielny sprint to by była idealna okazja tylko że termin cholernie napięty Anonymous - Pią 04 Wrz, 2009 12-13.09 w Poznaniu sa wyscigi,kilku znajomych jedzie w WPP,napewno daloby sie zalatwic jakąś przejazdzke.Tylko jak ten chłopiec sie czuje ,bo wiecie nawet zdrowe dzieciaki rzygają na torzeAnonymous - Pią 04 Wrz, 2009 Rudello ogarnij moze temat ....
a czy nasz poprzedni marzyciel nadal jest w CZD ?Rudello - Pią 04 Wrz, 2009
Marcel 08 napisał/a:
a czy nasz poprzedni marzyciel nadal jest w CZD ?
Będzie w październiuku. Ma zadzwonić jak będzie.
Rozumiem ze podjedziemy? Mick - Pią 04 Wrz, 2009
PieQt napisał/a:
ja na gitarze elektrycznej nie zagram ni zły czlowiek - chyba, że jest jakiś talent, co pogra z marzycielem od razu, to zgłaszać się.
tak potrafie grać również na gitarach akustycznych, elektrycznych i bazowych.
do tego perkusja i klawisze.
Więc coś tam bym zabrzdąkał.
tylko że do elektrycznej potrzebny jest jeszcze piecyk, a to już dodatkowy koszt.Anonymous - Pią 04 Wrz, 2009
Rudello napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
a czy nasz poprzedni marzyciel nadal jest w CZD ?
Będzie w październiuku. Ma zadzwonić jak będzie.
Rozumiem ze podjedziemy?