KonradMK - Wto 06 Lip, 2010 poczekajta jeszcze ze 4 lata, każdy będzie miał dzieci i już nie będzie track days tylko pikniki non toper Jakarti - Wto 06 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
poczekajta jeszcze ze 4 lata, każdy będzie miał dzieci i już nie będzie track days tylko pikniki non toper
full agrii
za 4 lata dziecko.. fak kubas - Wto 06 Lip, 2010 Technicznie pewnie filmik jest mistrzem, ale zdecydowanie dużo bardziej wole hothatchowe filmy majka. Są dużo ciekawsze bo to to jest taki Polski nudny Wagenwerks.KonradMK - Wto 06 Lip, 2010 agrii.Anonymous - Wto 06 Lip, 2010
kubas napisał/a:
Technicznie pewnie filmik jest mistrzem, ale zdecydowanie dużo bardziej wole hothatchowe filmy majka. Są dużo ciekawsze bo to to jest taki Polski nudny Wagenwerks.
Bonczek - Wto 06 Lip, 2010 Teaser kozacki, kiedy cała produkcja?
Pikniki, spoty etc. są dla Hondziarzy tylko rajdowanie się liczy Anonymous - Wto 06 Lip, 2010 rusz lepiej dupe do pss i zajmij sie rexem,bo gt odjezdza Bonczek - Śro 07 Lip, 2010 Będę w Polszy od drugiej połowy sierpnia
a zawiasu i tak nie można złożyć bo nie ma zwrotnic i tylnych Skunków, nadal.kubas - Śro 07 Lip, 2010
Marcel 08 napisał/a:
kubas napisał/a:
Technicznie pewnie filmik jest mistrzem, ale zdecydowanie dużo bardziej wole hothatchowe filmy majka. Są dużo ciekawsze bo to to jest taki Polski nudny Wagenwerks.
już skończyłeś ? Chyba nie wszystkim muszą się podobać tego typu produkcje. A hothatchowe filmiki majka mają więcej dynamiki że tak powiem.Anonymous - Pią 09 Lip, 2010
kubas napisał/a:
już skończyłeś ?
dopiero zaczałem
kubas napisał/a:
Chyba nie wszystkim muszą się podobać tego typu produkcje
zdecydowanie nie,ale może kiedyś do tego dorośniesz i bedziesz miał GTIAnonymous - Pią 09 Lip, 2010 Kubas, a może kiedyś zgłupiejesz i będziesz miał cabrio.Anonymous - Pią 09 Lip, 2010
AndreXSi napisał/a:
Kubas, a może kiedyś zgłupiejesz i będziesz miał cabrio.
może być i tak M - Pią 09 Lip, 2010 mi sie snilo ostatnio ze mialem piekne czarne mk1 gti, a potem zdjalem dach i jechalem jak Pan w letni wieczor.
Zryliscie mi psyche albo sie starzejeAnonymous - Pią 09 Lip, 2010 pewnie jedno i drugie, ale piękne GTI jest na allegro ale za 16k Bart - Sob 10 Lip, 2010