To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

M - Czw 04 Cze, 2009

jutro bysmy ukuli, bo mam cisnienie
kubas - Czw 04 Cze, 2009

ajj ajjj ser !
pP - Wto 09 Cze, 2009

Po prostu gierka miażdży!!
Modern Warfare 2

Kolejny dobry tytuł graficznie:
Assassin's Creed 2

Coś podobnego, tylko w teraźniejszości:
Uncharted 2: Among Thieves

Osobiście czekam na tą grę - klimat mi odpowiada w 100%
Mafia II

Coś innego - fajny pomysł na wskrzeszenie platformówek
Shadow Complex

Oby było coś lepszego niż 1 część:
Colin McRae: DiRT 2

Coś dla fanów serii:
AvP

qbus - Wto 09 Cze, 2009

Uncharted 2 bedzie zajebiste, 1 czesc strasznie mi sie podobala, byla ta moja pierwsza gra na ps3... i xboxowcy moga o niej zapomniec :devil:
anjas - Wto 09 Cze, 2009

qbus napisał/a:
i xboxowcy moga o niej zapomniec

grałem chwilę w uncharted. Mnie nie powaliło na kolana, ale mój brat np. był zachwycony.

Ale pomyśl qbus o ilu fajnych grach mogą zapomnieć peesowcy :d

qbus - Wto 09 Cze, 2009

gears of war i forza nic wiecej mi na mysl nie przychodzi :D
anjas - Wto 09 Cze, 2009

qbus napisał/a:
gears of war i forza nic wiecej mi na mysl nie przychodzi

a np. Fable II?

pP - Wto 09 Cze, 2009

anjas napisał/a:
Ale pomyśl qbus o ilu fajnych grach mogą zapomnieć peesowcy

gta4 dodatek

nie wiem czy wiesz, ale kilka gier, ktore od zawsze byly zarezerwowane na ps powoli sa do zdobycia na xa.. np. MetalGearSolid

qbus - Wto 09 Cze, 2009

anjas i pepe wszystko zalezy od tego co kto lubi... teraz praktycznie wiekszosc gier jest multiplatformowych i naprawde prawdziwych exlusivow jest bardzo malo. prawdziwy gracz powinien miec obie konsole w domu... wy macie gear of war 2 my mamy killzone 2, ty mi mowisz fable 2 ja Ci mowie Little Big Planet, GTA 4 dodatek? ja na to inFamous itp itd.

pP nie wiem czy wiesz ale pisząc takie gó... :) tylko z seria MGS to jest tak ze tylko 3 i 4 czesc byly exclusivami na platforme sony. 1 czesc byla dostepna na komputery a 2 na komputery i pierwszego X'a.

PieQt - Wto 09 Cze, 2009

qbus napisał/a:
prawdziwy gracz powinien miec obie konsole w domu...

i dlatego Anjas jest prawdziwym graczem

anjas - Wto 09 Cze, 2009

qbus napisał/a:
wy macie gear of war 2 my mamy killzone 2, ty mi mowisz fable 2 ja Ci mowie Little Big Planet, GTA 4 dodatek? ja na to inFamous itp itd.

kurcze qbus... Little Big Planet to kupa jakich mało... wiem, bo dostałem w prezencie i pograłem pół godziny. Na więcej nie starczyło samozaparcia. Porównanie tego do FableII to jakaś pomyłka. Killzone2 to też kiepścizna moim zdaniem. Infamous? Grałem w demo - durne jest :D .

Prawda jest taka, że więcej gram na PS3, ale to tylko dlatego, że pykam w COD5 po sieci z bratem, który też ma PS'a. Gdyby nie to wolałbym odpalać X'a bo tam oprócz multiplatformówek jest kilka exclusive'ów naprawdę wartych uwagi. Ale to oczywiście subiektywna opinia.

PieQt napisał/a:
i dlatego Anjas jest prawdziwym graczem

zastanawiam się jeszcze nad Wii ;)

qbus - Wto 09 Cze, 2009

Cytat:
Little Big Planet to kupa jakich mało

http://www.gamerankings.c...t/articles.html

Cytat:
Killzone2 to też kiepścizna moim zdaniem

http://www.gamerankings.c...2/articles.html

Cytat:
Infamous?

http://www.gamerankings.c...s/articles.html

dla mnie Fable 2 to pomylka i ja bym sobie takiej gry nie kupil bo poprostu mnie one nie bawia... ja kupilem ps3 dlatego ze kumpel juz takowe mial a razem ze mna kupowal jeden kolega z pracy... nie stac mnie na kupno nowej gry co miesiac a w moim bezposrednim otoczeniu nikt nie ma x'a... drugim powodem byl mgs 4 :) przy konsoli spedzam bardzo malo czasu, nie jestem zapalonym graczem a raczej robie to dla czystej przyjemnosci i relaksu i szczerze srednio mnie obchodzi czy zagram w fable 2 czy nie...wolalbym zeby w koncu wyszla jakas porzadna gierka rajdowa i wiecej do szczescia bym nie potrzebowal :)

anjas - Wto 09 Cze, 2009

qbus, rankingi rankingami...
ale najlepszym rankingiem jest allegro. Zobacz po ile stoi LBP - a sprzedawane było za grubo ponad 200. Niestety większość bardzo szybko tą gierkę wyprzedaje.
Podobnie Killzone2. Na poczatku wielkie napalenie a potem spory zawód. Wystarczy poczytać forum PS3.

M - Wto 09 Cze, 2009

Ja ostatnio grałem w MARCEL PW, super, wartka akcja, wciaga i grywalnosc 10/10 :rotfl:
k-mart - Wto 09 Cze, 2009

eM napisał/a:
Ja ostatnio grałem w MARCEL PW, super, wartka akcja, wciaga i grywalnosc 10/10 :rotfl:

potwierdzam, obecnie najlepsza strategia na rynku :D