M - Czw 04 Cze, 2009 jutro bysmy ukuli, bo mam cisnieniekubas - Czw 04 Cze, 2009 ajj ajjj ser !pP - Wto 09 Cze, 2009 Po prostu gierka miażdży!!
Modern Warfare 2
Kolejny dobry tytuł graficznie:
Assassin's Creed 2
Coś podobnego, tylko w teraźniejszości:
Uncharted 2: Among Thieves
Osobiście czekam na tą grę - klimat mi odpowiada w 100%
Mafia II
Coś innego - fajny pomysł na wskrzeszenie platformówek
Shadow Complex
Oby było coś lepszego niż 1 część:
Colin McRae: DiRT 2
Coś dla fanów serii:
AvP
qbus - Wto 09 Cze, 2009 Uncharted 2 bedzie zajebiste, 1 czesc strasznie mi sie podobala, byla ta moja pierwsza gra na ps3... i xboxowcy moga o niej zapomniec anjas - Wto 09 Cze, 2009
qbus napisał/a:
i xboxowcy moga o niej zapomniec
grałem chwilę w uncharted. Mnie nie powaliło na kolana, ale mój brat np. był zachwycony.
Ale pomyśl qbus o ilu fajnych grach mogą zapomnieć peesowcy qbus - Wto 09 Cze, 2009 gears of war i forza nic wiecej mi na mysl nie przychodzi anjas - Wto 09 Cze, 2009
qbus napisał/a:
gears of war i forza nic wiecej mi na mysl nie przychodzi
a np. Fable II?pP - Wto 09 Cze, 2009
anjas napisał/a:
Ale pomyśl qbus o ilu fajnych grach mogą zapomnieć peesowcy
gta4 dodatek
nie wiem czy wiesz, ale kilka gier, ktore od zawsze byly zarezerwowane na ps powoli sa do zdobycia na xa.. np. MetalGearSolidqbus - Wto 09 Cze, 2009 anjas i pepe wszystko zalezy od tego co kto lubi... teraz praktycznie wiekszosc gier jest multiplatformowych i naprawde prawdziwych exlusivow jest bardzo malo. prawdziwy gracz powinien miec obie konsole w domu... wy macie gear of war 2 my mamy killzone 2, ty mi mowisz fable 2 ja Ci mowie Little Big Planet, GTA 4 dodatek? ja na to inFamous itp itd.
pP nie wiem czy wiesz ale pisząc takie gó... tylko z seria MGS to jest tak ze tylko 3 i 4 czesc byly exclusivami na platforme sony. 1 czesc byla dostepna na komputery a 2 na komputery i pierwszego X'a.PieQt - Wto 09 Cze, 2009
qbus napisał/a:
prawdziwy gracz powinien miec obie konsole w domu...
i dlatego Anjas jest prawdziwym graczemanjas - Wto 09 Cze, 2009
qbus napisał/a:
wy macie gear of war 2 my mamy killzone 2, ty mi mowisz fable 2 ja Ci mowie Little Big Planet, GTA 4 dodatek? ja na to inFamous itp itd.
kurcze qbus... Little Big Planet to kupa jakich mało... wiem, bo dostałem w prezencie i pograłem pół godziny. Na więcej nie starczyło samozaparcia. Porównanie tego do FableII to jakaś pomyłka. Killzone2 to też kiepścizna moim zdaniem. Infamous? Grałem w demo - durne jest .
Prawda jest taka, że więcej gram na PS3, ale to tylko dlatego, że pykam w COD5 po sieci z bratem, który też ma PS'a. Gdyby nie to wolałbym odpalać X'a bo tam oprócz multiplatformówek jest kilka exclusive'ów naprawdę wartych uwagi. Ale to oczywiście subiektywna opinia.
PieQt napisał/a:
i dlatego Anjas jest prawdziwym graczem
zastanawiam się jeszcze nad Wii qbus - Wto 09 Cze, 2009
dla mnie Fable 2 to pomylka i ja bym sobie takiej gry nie kupil bo poprostu mnie one nie bawia... ja kupilem ps3 dlatego ze kumpel juz takowe mial a razem ze mna kupowal jeden kolega z pracy... nie stac mnie na kupno nowej gry co miesiac a w moim bezposrednim otoczeniu nikt nie ma x'a... drugim powodem byl mgs 4 przy konsoli spedzam bardzo malo czasu, nie jestem zapalonym graczem a raczej robie to dla czystej przyjemnosci i relaksu i szczerze srednio mnie obchodzi czy zagram w fable 2 czy nie...wolalbym zeby w koncu wyszla jakas porzadna gierka rajdowa i wiecej do szczescia bym nie potrzebowal anjas - Wto 09 Cze, 2009 qbus, rankingi rankingami...
ale najlepszym rankingiem jest allegro. Zobacz po ile stoi LBP - a sprzedawane było za grubo ponad 200. Niestety większość bardzo szybko tą gierkę wyprzedaje.
Podobnie Killzone2. Na poczatku wielkie napalenie a potem spory zawód. Wystarczy poczytać forum PS3.M - Wto 09 Cze, 2009 Ja ostatnio grałem w MARCEL PW, super, wartka akcja, wciaga i grywalnosc 10/10 k-mart - Wto 09 Cze, 2009
eM napisał/a:
Ja ostatnio grałem w MARCEL PW, super, wartka akcja, wciaga i grywalnosc 10/10