duzo ludzi?M - Pon 02 Cze, 2014 3/4 było zapełnione tak na oko.
No cameras a na trybunie po drugiej stronie kilkanaście flashy włączonych na stałe, to trzeba być już bezmózgiem
Cały show iście po amerykańsku, mówili że to nie zamierzone ale bigfoot wydachował w ostatnim przejeździe imprezy PiTT - Pon 16 Cze, 2014 dawno nie wiedziałem takiego gówna... gdybym miał płacić za to, to byłbym zły
w połowie wstałem i wyszedłem... podobno w drugiej części nie było lepiej
Kamill - Pon 16 Cze, 2014
PiTT napisał/a:
dawno nie wiedziałem takiego gówna... gdybym miał płacić za to, to byłbym zły
w połowie wstałem i wyszedłem... podobno w drugiej części nie było lepiej
Jesteś rozpieszczony naszymi filmami z Ułęża, pełnymi akcji, więc teraz ciężko będzie Ci dogodzić. PiTT - Pon 16 Cze, 2014 moj 3.5 letni syn powiedział "idziemy do domu"
M - Wto 17 Cze, 2014 Było iść do opery PiTT - Wto 17 Cze, 2014 za mlody na imprezy Kenet - Śro 02 Lip, 2014 Może ktoś przypadkiem posiada 2-4 wejściówki (na płytę) na koncert Metalliki na narodowym.FreeMan - Wto 22 Lip, 2014 Panowie, szukam wejsciówek na Red Bull Air Race. Chętnie odkupie jak ktoś się nie wybiera.kosmita - Wto 22 Lip, 2014 A to nie jest darmowa impreza ?was79 - Wto 22 Lip, 2014 Warszawa płaci zawsze. Zawsze!Jakarti - Wto 22 Lip, 2014 Krzysiek nie dopisał, ze chce latać saxorulez - Wto 22 Lip, 2014 jest darmowa, VIP owskie bilety kosztują po parę klocków z tego co sie dowiadywałem.
@Freeman jak będziesz to dzwoń bo ja od piatku w Sopocie jestem.FreeMan - Wto 22 Lip, 2014
was79 napisał/a:
Warszawa płaci zawsze. Zawsze!
Całe szczęście , nie jestem z Warszawy.
Impreza darmowa , ale sa tez strefy z trybunami tylko bilety sa od 1000 zł od osoby !
@Saxo odezwę sie.
Jakby ktoś słyszał ,ze ktoś ma wejściówki to chętnie odkupię...Święty - Śro 23 Lip, 2014
saxorulez napisał/a:
jest darmowa, VIP owskie bilety kosztują po parę klocków z tego co sie dowiadywałem.
@Freeman jak będziesz to dzwoń bo ja od piatku w Sopocie jestem.