To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Michał - Wto 28 Wrz, 2010

nie ma to tamto

MoRToN - Wto 05 Paź, 2010

Bad-i napisał/a:
mysle ze to samo ma miejsce w tej chwili jezeli chodzi o platformy telewizji cyfrowej.

Wczoraj przez przypadek dowiedzialem sie o fajnym myku z tv N. Jezeli skonczyla ci sie umowa to dzwonisz i rządasz zmiany abonamentu na 99 pln/msc na 36 miesiecy (sa w tym wszystkie kanaly oprocz XXX), i dodtkowo wymieniasz dekoder na jakis turbo za 100 pln.

Ja juz to wczoraj zalatwilem chociaz przez 5 minut przekonywali mnie ze czegos takiego nie ma, ze byla taka promocja itd.... Powiedzialem ze nalegam w innym wypadku rozwiazuje umowe i po 3 sekundach uslyszalem - OK zmieniamy.

Mi proponowali taką oferte przy lojalce na 24 mce. Powiediząłem, żę za 80 plnow biore i umowe piszemy na 36 mcy... nie zgodzili sie :D Także ide do cyjfry bo włąsciwie pierwszy rok w gratisie.

PiTT - Pią 08 Paź, 2010

jeśli ktoś chce nieco bardziej zapoznać się ze stanem faktycznym

http://ostrzy.pl/2009/08/...bilne-w-polsce/

Cartoon - Pią 08 Paź, 2010

W sumie to nic odkrywczego w tym artykule nie ma ;)
PiTT - Pią 08 Paź, 2010

Cartoon napisał/a:
W sumie to nic odkrywczego w tym artykule nie ma ;)

jako ciekawostka, trochę cyferek
http://media2.pl/telekomu...-2008-roku.html

iQ - Pią 08 Paź, 2010

Czy ktos z was uzytkowal Nokie E75? Chce na dniach kupic ten telefon i nie chcialbym byc niemilo zaskoczony ;)
zefir - Pią 08 Paź, 2010

si, sasiad takowy uzywa od jakiegos czasu, zadowolony jest z predkosci dzialania plus wygodnej klawiatury, dzisiaj wieczorem u niego bede to moge cos wiecej dopytac ;)

pozdro

iQ - Pią 08 Paź, 2010

Chodzi mi o ogolne wrazenie. Nie lubie dotykowych ekranow no i ten model jakos wpadl mi w oko i ma wszelkie potrzebne mi funkcje (e-mail, qwerty i quickoffice) :)
PiTT - Pią 08 Paź, 2010

znajomy z roboty ma, nie narzeka
mi się średnio podoba, jakbym teraz brał nokię to albo E72 albo n900
jak dla mnie E75 to E52 z dodatkową klawiaturą, czyli telefon poprawny, ale jak dla mnie specjalnego

iQ - Pią 08 Paź, 2010

PiTT napisał/a:

jak dla mnie E75 to E52 z dodatkową klawiaturą, czyli telefon poprawny, ale jak dla mnie specjalnego

wlasnie czegos takiego szukam :)

PiTT - Pią 08 Paź, 2010

iQ napisał/a:
PiTT napisał/a:

wlasnie czegos takiego szukam :)

no to będzie Pan zadowolony :rotfl:

Michał - Pią 08 Paź, 2010

Cytat:
n900

ooo !!
miałeś w łapie ?

PiTT - Pią 08 Paź, 2010

Michał napisał/a:
Cytat:
n900

ooo !!
miałeś w łapie ?

z tego co pamiętam to w Saturnie w BC jest i można się nim pobawić

pP - Pią 08 Paź, 2010

PiTT napisał/a:
n900

wolałbym htc desire lub poczekać na htc desire HD, miałem n900 w ręku i nie przekonała mnie totalnie, natomiast te nowe htc z htc sense są naprawdę jak dla mnie ekstra:
a) dobrze wykonane (trzymasz w dłoni i nie masz wrażenia, ze wszystko trzeszczy a plastik na 100% pochodzi z tajwanu)
b) świetny interfejs (intuicyjny, ładnie wygląda a przy tym praktycznie od początku sam go budujesz
c) super wyświetlacz
d) dotyk jak w iphonie, który dotąd był wzorem niedoścignionym
e) mulitouch, ktorego w nokii nie ma
f) rynek aplikacji bardzo mocno się rozwija, jest sklep android shop czy coś takiego..w nokii wydaje mi się to troche bardziej ułomne
g) htc robi dotykowe od dawna i sa naprawde to udane telefony, nokia jak dla mnie nie zrobiła jeszcze żadnego konkretnego telefonu z dotykiem

over ^_^

PiTT - Pią 08 Paź, 2010

mam obecnie htc hd2

d) dotyk jak w iphonie, który dotąd był wzorem niedoścignionym

początkowo może się tak zdawać, jednak w codziennym użytkowaniu wcale nie jest tak kolorowo, iphone jest był i pewnie będzie dużo bardziej precyzyjny, szczególnie przy pisaniu

mnie windows wkoorwia na potęgę, więc na nic mi te wszystkie aplikacje, fakt, mam wgraną automapę i chyba tylko dlatego jeszcze go nie sprzedałem, ale absolutnie nie jest tak poręczny jak iphone z którego można było na lajcie pisać i dzwonić 1 ręką

coś czuję że niebawem będę się pozbywał swojego htc