GeKo - Śro 01 Lip, 2009 Niemy Na testowym miałeś może czarną koszulkę z logo HH.org Bo jeśli tak to załapałeś się do mojej galerii ludzi pozytywnie zakręconych Niemy - Śro 01 Lip, 2009
Dariano napisał/a:
Niemy jak wracałeś z rajdu tym subaru czerwonym to ja jechalem za toba dobre pare kilometrów chyba nawet przez cb gadalismy z waszym autem . My wracaliśmy srebrnym yarisem
ryli? tak, tym Subaru jechałem
GeKo napisał/a:
Niemy Na testowym miałeś może czarną koszulkę z logo HH.org Bo jeśli tak to załapałeś się do mojej galerii ludzi pozytywnie zakręconych
tak wlasnie taka mialem koszulke, a co to za galeria Anonymous - Śro 01 Lip, 2009
Cytat:
Niemy Na testowym miałeś może czarną koszulkę z logo HH.org Bo jeśli tak to załapałeś się do mojej galerii ludzi pozytywnie zakręconych
Ja też, ja też Poka to fotoGeKo - Śro 01 Lip, 2009 Spokojnie, Panowie wszystko póki co w RAWach jest, więc muszę się z tym obrobić. Jeszcze by się ktoś przyznał kto jest ogolony na gładziutko i po testowym był w Parku serwisowym w białej HH. Bo mijałem się z nim w przejściu ale nie miałem jak się zatrzymać.CHRZANEK - Śro 01 Lip, 2009
To jest "Latający Czestmir" !GeKo - Śro 01 Lip, 2009 Dokładnie z Dariano się musiałem minąć, ale niesiony pędem fali kibiców nie miałem się jak zatrzymać i przywitać Anonymous - Śro 01 Lip, 2009
GeKo napisał/a:
kto jest ogolony na gładziutko i po testowym był w Parku serwisowym w białej HH. Bo mijałem się z nim w przejściu ale nie miałem jak się zatrzymać.
To chyba Niemy
dajesz foto kolesia w czarnej HH z testowego, trza ustalić kim był i dlaczego go nie widziałem Anonymous - Śro 01 Lip, 2009
GeKo napisał/a:
Niemy Na testowym miałeś może czarną koszulkę z logo HH.org
Cytat:
tak wlasnie taka mialem koszulke, a co to za galeria
Dokładnie z Dariano się musiałem minąć, ale niesiony pędem fali kibiców nie miałem się jak zatrzymać i przywitać
Po testowym byłem w parku maszyn w białej koszulce HH to byłem ja siema - Czw 02 Lip, 2009 michool_vt, twój filmik? Jeśli tak, to musieliśmy się widzieć. Centralnie w tych samych miejscach staliśmy