kubas - Nie 16 Sie, 2009 dobra opona to podstawa, slick daje wiecej niz +20kmMichał - Nie 16 Sie, 2009 wiadomo coś ?Stf - Nie 16 Sie, 2009 chłopaki napinają cały czas. podobno Marek miał przyjemność pierwszy raz w życiu oglądać ogarniającego kierownika bmw.Maciusiowy - Nie 16 Sie, 2009 gośc z bmw na 4 pełnych slickach ma czasy ~41s przy czym Loko na seryjnej gumie ~42s
...choc to, że gosc z bmw ostro ogarnia RWD, trzeba mu zostawic TOXIC - Nie 16 Sie, 2009 No no dzisiaj bardzo ładnie Piknik pierwsza klasa !! Pod okiem czujnych instruktorów zaczynam nawet poznawac torowe smaczki jak wypadniecie z toru GeKo miszcz bizon - Nie 16 Sie, 2009 a ja dalem du.py Barejka - Nie 16 Sie, 2009 o widze lodz juz dojechala, jkas relacje mozna prosic fotki filmy? TOXIC - Nie 16 Sie, 2009 fotek nie mam, filmik pogladowy:
http://www.youtube.com/watch?v=y9XSEntDuHwAnonymous - Nie 16 Sie, 2009 a będzie ktoś z fotkami dziś na forum ?anjas - Nie 16 Sie, 2009 czasy, czasy, czasy!!!GeKo - Nie 16 Sie, 2009 Loko, zniszczył mi światopogląd podwójnie, raz że zrobił najlepszy czas z nas a dwa że zrobił to na GSD3, ale michool zatrzymał rekord.GeKo - Nie 16 Sie, 2009
TOXIC napisał/a:
No no dzisiaj bardzo ładnie Piknik pierwsza klasa !! Pod okiem czujnych instruktorów zaczynam nawet poznawac torowe smaczki jak wypadniecie z toru GeKo miszcz
Sorry zioom naprawdę Mam prośbę zainwestuj w heble . Bo fura jedzie konkret.Maciusiowy - Nie 16 Sie, 2009 z mojej strony jeszcze tylko dzięki dla Marka, Jacka i Geko za wskazówki co i jak TomsoN - Nie 16 Sie, 2009 widać, że fajnie tam mieliście tłum sie domaga fotek i filmów
"A to miło poznać Andre... XSi". kubas - Nie 16 Sie, 2009 brawo loko !