Ja z Michłem po skilowaniu ITRa zaliczylismy Lublina i Civica VTi odsyłając kilak osób do szpitala a saxo do blacharza
INTEGRA to ZŁO
Poza tym to nie hatchback więc wogóle nie ma o czym mówić.Barejka - Nie 06 Mar, 2011 Wczoraj zrobilismy malego spota w Lodzi, lapalem sie z seryjnym 106 s16, jakies 3 moze 4 dlugosci przed nim, inna proba 106 s16 po wydechu i dolocie moc podobno zmierzona na 142km skrzynia 13x59 wydymal mnie o 50cm do konca czworki ade - Nie 06 Mar, 2011 widze, ze grubo tam w siedlcach sie spotujecie:D:P
ja tez odpalilem zgnilka:D
z najciekawszych pojedynkow to rowno do 1,7 z e36 344:D czekam na rewanz za ubiegloroczna porazke z wrxem okolo 280km;]
no i potem skillowal mnie ceed kombi:D:P
100zl bez puntkow:PBarejka - Nie 06 Mar, 2011 ade, w Lodzi to bylo przy jakims dellu Michał - Nie 06 Mar, 2011
saxorulez napisał/a:
Ja z Michłem po skilowaniu ITRa zaliczylismy Lublina i Civica VTi odsyłając kilak osób do szpitala a saxo do blacharza - nie mile wspomnienia z tym mam
jakbym wiedzial, to bym podjechal, dawno nie bylem Barejka - Nie 27 Mar, 2011 Dzisiaj xsi vs 330d po cipie na 400 go kleplem ale pozniej mnie juz doszedl, jechal momentem Anonymous - Nie 27 Mar, 2011
Barejka napisał/a:
Dzisiaj xsi vs 330d po cipie na 400 go kleplem ale pozniej mnie juz doszedl, jechal momentem
cipa to musiała byc w tym 330 Barejka - Nie 27 Mar, 2011 rabarbar, automat to chyba dlatego martin.h - Nie 27 Mar, 2011 Ja dzisiaj miałem okazję wystartować spod świateł z nowym STI w sedanie, do 5'tki byłem wyraźnie z przodu, po wrzuceniu szóstki Subaru odrobiło stratę. Zjechaliśmy później na stację aby trochę pogadać, STI po tuningu 400 KM/600 Nm dopiero na dotarciu. Ale chłopak już myśli nad zmiana bo klepią go małolaty w ośkach
PS: Nie wiem czy to ważne, ale STI chyba przegrało bo holowało 3 tonową przyczepę z cukrem.
PS2: Tak tylko chciałem coś napisać w tym jakże ciekawym i dającym wiele do myślenia temacie Jaco - Pon 28 Mar, 2011 Po ile miał cukier ?Bonczek - Pon 28 Mar, 2011 Po kilogramie Jaco - Pon 28 Mar, 2011 jarek-malopolska - Pon 28 Mar, 2011
ade napisał/a:
widze, ze grubo tam w siedlcach sie spotujecie:D:P
ja tez odpalilem zgnilka:D
z najciekawszych pojedynkow to rowno do 1,7 z e36 344:D czekam na rewanz za ubiegloroczna porazke z wrxem okolo 280km;]
no i potem skillowal mnie ceed kombi:D:P
100zl bez puntkow:P
ADe ty bedziesz w temacie.. kraków ozył po zimowej przerwie, dzieje sie co.. ? PieQt - Pon 28 Mar, 2011 w końcu i ja mogę coś napisać
naklepałem astrę OPC (240 km), co prawda zwaliłem start - samochód był mi obcy jak milfy badiego, ale zabiłem przeciwnika obrotami, jechałem clio sportem nowym znaczy się. jazda trwała całe 15 minut i od razu spotkałem astrę opc, powinienem grać w totka
clio fajne, ale jak dla mnie hamulce jakieś dziwne, mimo zacisków brembo