To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Szybki kill i podobne sytuacje

CHRZANEK - Sob 05 Mar, 2011

saxorulez napisał/a:
Ja z Michłem po skilowaniu ITRa zaliczylismy Lublina i Civica VTi odsyłając kilak osób do szpitala a saxo do blacharza

INTEGRA to ZŁO
Poza tym to nie hatchback więc wogóle nie ma o czym mówić.

Barejka - Nie 06 Mar, 2011

Wczoraj zrobilismy malego spota w Lodzi, lapalem sie z seryjnym 106 s16, jakies 3 moze 4 dlugosci przed nim, inna proba 106 s16 po wydechu i dolocie moc podobno zmierzona na 142km skrzynia 13x59 wydymal mnie o 50cm do konca czworki :D
ade - Nie 06 Mar, 2011

widze, ze grubo tam w siedlcach sie spotujecie:D:P

ja tez odpalilem zgnilka:D

z najciekawszych pojedynkow to rowno do 1,7 z e36 344:D czekam na rewanz za ubiegloroczna porazke z wrxem okolo 280km;]

no i potem skillowal mnie ceed kombi:D:P

100zl bez puntkow:P

Barejka - Nie 06 Mar, 2011

ade, w Lodzi to bylo przy jakims dellu ;)
Michał - Nie 06 Mar, 2011

saxorulez napisał/a:
Ja z Michłem po skilowaniu ITRa zaliczylismy Lublina i Civica VTi odsyłając kilak osób do szpitala a saxo do blacharza - nie mile wspomnienia z tym mam

ZIOM DOCHOOOODZIMY INTEGRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BORAK UWAŻAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JEB....

bizon - Nie 06 Mar, 2011

Barejka napisał/a:
ade, w Lodzi to bylo przy jakims dellu ;)

jakbym wiedzial, to bym podjechal, dawno nie bylem :)

Barejka - Nie 27 Mar, 2011

Dzisiaj xsi vs 330d po cipie na 400 go kleplem ale pozniej mnie juz doszedl, jechal momentem :P
Anonymous - Nie 27 Mar, 2011

Barejka napisał/a:
Dzisiaj xsi vs 330d po cipie na 400 go kleplem ale pozniej mnie juz doszedl, jechal momentem :P

cipa to musiała byc w tym 330 ;D

Barejka - Nie 27 Mar, 2011

rabarbar, automat to chyba dlatego :P
martin.h - Nie 27 Mar, 2011

Ja dzisiaj miałem okazję wystartować spod świateł z nowym STI w sedanie, do 5'tki byłem wyraźnie z przodu, po wrzuceniu szóstki Subaru odrobiło stratę. Zjechaliśmy później na stację aby trochę pogadać, STI po tuningu 400 KM/600 Nm dopiero na dotarciu. Ale chłopak już myśli nad zmiana bo klepią go małolaty w ośkach :]

PS: Nie wiem czy to ważne, ale STI chyba przegrało bo holowało 3 tonową przyczepę z cukrem.

PS2: Tak tylko chciałem coś napisać w tym jakże ciekawym i dającym wiele do myślenia temacie :>

Jaco - Pon 28 Mar, 2011

Po ile miał cukier ?
Bonczek - Pon 28 Mar, 2011

Po kilogramie :lol2:
Jaco - Pon 28 Mar, 2011

:rotfl:
jarek-malopolska - Pon 28 Mar, 2011

ade napisał/a:
widze, ze grubo tam w siedlcach sie spotujecie:D:P

ja tez odpalilem zgnilka:D

z najciekawszych pojedynkow to rowno do 1,7 z e36 344:D czekam na rewanz za ubiegloroczna porazke z wrxem okolo 280km;]

no i potem skillowal mnie ceed kombi:D:P

100zl bez puntkow:P

ADe ty bedziesz w temacie.. kraków ozył po zimowej przerwie, dzieje sie co.. ? :>

PieQt - Pon 28 Mar, 2011

w końcu i ja mogę coś napisać

naklepałem astrę OPC (240 km), co prawda zwaliłem start - samochód był mi obcy jak milfy badiego, ale zabiłem przeciwnika obrotami, jechałem clio sportem nowym znaczy się. jazda trwała całe 15 minut i od razu spotkałem astrę opc, powinienem grać w totka ;-)

clio fajne, ale jak dla mnie hamulce jakieś dziwne, mimo zacisków brembo