PiTT - Nie 16 Maj, 2010 a ja poproszę linka do emula albo torrenta
najlepiej też do całego flight simulatora x bo coś nie mogę znaleźć zaufanych linków M - Pon 17 Maj, 2010
Maciusiowy napisał/a:
eM napisał/a:
Zrobilem dzisiaj wirtualne rozpoznanie i sciagnalem do ms flight simulatora mapy lotniska smolensk-sieviernyje
Maciuś, nudzi Ci się? Może powinieneś sobie znaleźć jakieś zajęcie (hobby [hobbi])
Kurna ale o co chodzi? Lotnictwo i symulatory to wlasnie moje hobby od kiedy pamietam.ps - Pon 17 Maj, 2010
eM napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
eM napisał/a:
Zrobilem dzisiaj wirtualne rozpoznanie i sciagnalem do ms flight simulatora mapy lotniska smolensk-sieviernyje
Maciuś, nudzi Ci się? Może powinieneś sobie znaleźć jakieś zajęcie (hobby [hobbi])
Kurna ale o co chodzi? Lotnictwo i symulatory to wlasnie moje hobby od kiedy pamietam.
ja chetnie zobacze to podejscieKonradMK - Pon 17 Maj, 2010
ps napisał/a:
eM napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
eM napisał/a:
Kurna ale o co chodzi? Lotnictwo i symulatory to wlasnie moje hobby od kiedy pamietam.
Jedną z dwóch osób nienależących do załogi, których głosy w kokpicie Tu-154 zarejestrowała czarna skrzynka, był dowódca sił powietrznych gen. Andrzej Błasik. Taką informację podała Polska Agencja Prasowa, powołując się na osobę, która zna kulisy badania okoliczności katastrofy.
PAP dowiedziała się także, że drugą z tych osób nie jest Mariusz Kazana, dyrektor protokołu dyplomatycznego MSZ. Początkowo sądzono, że to jego głos nagrał rejestrator w kabinie pilotów. Córka dyrektora Kazany, która przyleciała do Moskwy, jednak tego nie potwierdziła.
Jak powiedziała szefowa komisji Tatiana Anodina, drugi z tych głosów został już zidentyfikowany, ale ze względów etycznych, z uwagi na rodzinę, informacja, do kogo należał - nie zostanie na razie upubliczniona.
trochę dziwne... skoro upublicznili kto jest pierwszą osobą to dlaczego nie chcą upublicznić drugiej?Jakarti - Śro 19 Maj, 2010 przecie pisze
"ze względów etycznych, z uwagi na rodzinę"M - Śro 19 Maj, 2010 Moze to prezydentJakarti - Śro 19 Maj, 2010 egzakli.anjas - Śro 19 Maj, 2010
eM napisał/a:
Moze to prezydent
a może nie... Powinni to ujawnic i juz a nie bawic sie w kontrolowane i niekontrolowane przeciekiBad-i - Śro 19 Maj, 2010 he he już rece myją PiTT - Śro 19 Maj, 2010 taa, może gen. Błasik nie miał rodziny i dlatego podali
fakk, nie kumam tego
czy mógł być nacisk odgórny... nieeee raczej zamach M - Śro 19 Maj, 2010
PiTT napisał/a:
taa, może gen. Błasik nie miał rodziny i dlatego podali
fakk, nie kumam tego
czy mógł być nacisk odgórny... nieeee raczej zamach
spokojnie spokojniePiTT - Śro 19 Maj, 2010 jestem spokojny
nie wiem kto tam był, ale uważam że powinni od razu podać a nie zasłaniać się dobrem rodzin
nie czaję co tam ktoś mógł wygadywać, żeby nie mogli tego od razu podać...pcs - Śro 19 Maj, 2010
PiTT napisał/a:
jestem spokojny
nie wiem kto tam był, ale uważam że powinni od razu podać a nie zasłaniać się dobrem rodzin
nie czaję co tam ktoś mógł wygadywać, żeby nie mogli tego od razu podać...
chyba, ze to rodzina Jaroslawa, wtedy mogloby to byc niekorzystne ....