M - Pią 07 Gru, 2012 Otóż to Kamilu, myslę że takiej edukacji u nas brakuje.
Polacy wyznania mojżeszowego - tak powinno to wyglądać.
Cieszę się że rozmawiamy o tym jak ludzie.kamil - Pią 07 Gru, 2012 ja też się cieszę, ale niezapominaj o ludziach, którzy nie są religijni
czyli raczej Polacy żydowskiego pochodzenia.
Kiedyś mocno się mówiło o Korczaku( przynajmniej jak ja chodziłem do szkoły), teraz jakby zapomina się o takich ludziach.was79 - Pią 07 Gru, 2012 Teraz są inne wzorce np Natalia wybielony odbyt, Dorota bzykam się aż mi uszy się trzęsą, Dżastin zrzygam się na scenieM - Pią 07 Gru, 2012 Ja moje dziecko staram się uczyć o tych wszystkich trudnych sprawach od samego początku, nie można tego odpuścić bo nam korporacje wychowają bezmózgie roboty.Bonczek - Pią 07 Gru, 2012 Obejrzałem wczoraj Loopers i nie był dla mnie jakiś oszałamiająco fajny - dobra kmina z tą pętlą itd. ale jakoś mało tego było M - Pią 07 Gru, 2012 Niedosyt, fakt.
Niestety amerykańska widownia psuje filmy, oni muszą ten film jakoś zrozumieć.
To samo z Total Recall, bardzo spłycona fabuła ale efekty i oprawa - mniam dla konesera S-F.Anonymous - Pią 07 Gru, 2012 Cholera,cos sie nie moge wybrac na to "Pokłosie" bo albo jestem w szwecji albo baluje z jakimis pedalami z klubu rajdowca ,zanim wróce pewnie wyjdzie z kin
Kusi mnie zeby zajątrzyc-wyobrazacie sobie co by sie stało gdyby ktos zrobił film o Żydach robiących w UB (a tak statystycznie to ich o cholery było)M - Pią 07 Gru, 2012 Takie filmy uda sie puscic dopiero na sadzie ostatecznym...martin.h - Pią 07 Gru, 2012
rabarbar napisał/a:
wyobrazacie sobie co by sie stało gdyby ktos zrobił film o Żydach robiących w UB (a tak statystycznie to ich o cholery było)
Po części to chyba "Różyczka" o tym była
rabarbar, idź jak najszybciej, ja tak zwlekałem z "Obławą" i teraz pozostaje mi czekać jak na DVD wyjdzie was79 - Pią 07 Gru, 2012 Ja tak czekam na dvd albo lepiej blueraya filmu o paktofonice, zeby postawic obok resurection o 2pacu, i sie nie doczekam, bo sady beda trwaly latami Anonymous - Pią 07 Gru, 2012 Dzięki za wszystkie propozycję , zima stanowi martwy sezon u mnie w robocie więc mam co robić dzięki temu w pracy martin.h - Pią 07 Gru, 2012 Zabrałbyś Czesio dziewczyne do kina
PS: macie w Olsztynku kino? Anonymous - Pią 07 Gru, 2012 wyobraź sobie że mamy w 8 tys. mieście kino Mrozu - Pią 07 Gru, 2012 macie też zajebiste jagodzianki Anonymous - Pią 07 Gru, 2012 Odnośnie jagodzianek to mam niezbyt miłe wspomnienia , ponieważ rodzicę prowadzili sklep o podobnym asortymencie co pan od jagodzianek , i wchodząc jako drudzy na Olsztynek bardzo spadły mu obroty . Łapał się różnych sposobów od sanepidu i donosów po przez przejmowanie naszych dostaw od producentki , o taka sobie opowiastka