Marek23 - Czw 06 Paź, 2011 No widocznie mozna. I juz nie zaczynajmy nastepnej rozmowy, co i kto jest socjalista no name - Czw 06 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Zadziwiajace jest jednak to,jak wielu mlodych wyksztalconych polakow nagle zaczyna glosic na wpol socjalistyczne poglady i wykazywac zrozumienie dla roznych niekorzystnych dla spoleczenstwa decyzji rzadu. Mysle,ze tutaj ludzie po prostu brna w to co serwuje im rzad i popieraja slepo, bo przeciez inaczej musieli by sie przyznac przede wszystkim przed soba,ze sie mylili. A to by bardzo bolalo wewnetrznie nie jednego intelektualiste.
Masz na to rozwiązanie, pokaż mi partie która to zmieni ?
System jest przestarzały i brak pomysłów na nowy bo o teoriach
zniesienia płatności składek nie wspomnę pcs - Czw 06 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
No widocznie mozna. I juz nie zaczynajmy nastepnej rozmowy, co i kto jest socjalista
ale jak mozna popierac ludzi, ktorzy kwestionuja prawo wlasnosci ...PiTT - Czw 06 Paź, 2011 A czy ty jesteś niemieckim dziennikarzem?
To jest absolutny majstersztykkamil - Czw 06 Paź, 2011 trafne milordzie kamil - Czw 06 Paź, 2011 a po co PISowi są "mężowie zaufania" w lokalach wyborczych ?Stf - Czw 06 Paź, 2011
pcs napisał/a:
ale jak mozna popierac ludzi, ktorzy kwestionuja prawo wlasnosci ...
PiTT napisał/a:
A czy ty jesteś niemieckim dziennikarzem?
Marek23 - Czw 06 Paź, 2011
pcs napisał/a:
ale jak mozna popierac ludzi, ktorzy kwestionuja prawo wlasnosci ...
Jak chcesz tak populistycznie zaczepiac to raczej nie pogadamy. Ja glosuje na kaczke i wyborcy PO moga mi obciagnac.Maciusiowy - Czw 06 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
wyborcy PO moga mi obciagnac.
wstrzymam się mimo wszystko PiTT - Czw 06 Paź, 2011 Cholera, ja sie zawsze zastanawialem jak mlodzi, inteligentni, swiatowi ludzie moga glosowac na tego czlowieka ktory jest anty-wszystkim...
Amerykanie be
Rosjanie be
Niemcy be
Cala unia be
Zamknijmy sie w naszym malym panstewku i reszta swiata moze nam obciagnac
Marek nie przeszkadza Ci ze Kaczynski obraza zachodnich politykow i celowo chyba chce sklocic wszystkich?
To tak troche jak nielubiany dzieciak w szkole, kombinuje tylko jak komus dowalic a jak mu sie uda to zaciera raczki i chichocze pod nosem
Dla mnie ten czlowiek jest realnym zagrozeniem dla dobrych stosunkow miedzynarodowych, czy to Cie tez wali?Marek23 - Czw 06 Paź, 2011
Cytat:
Cholera, ja sie zawsze zastanawialem jak mlodzi, inteligentni, swiatowi ludzie moga glosowac na tego czlowieka
Na szczescie to nie do mnie. mam 33 lata, jezdze wiejskim golfem,srednie wyksztalcenie, z malego miasta, wole wysilek fizyczny niz intelektualny. Wiec Kaczor's my man Marolek - Czw 06 Paź, 2011 Lepsze PO niż PIS...
Jak PIS wygra to bedzie masakra.
podobno PIS za 20 lat nie bedzie miało szans bo mocherów juz nie bedzie;dMarek23 - Czw 06 Paź, 2011 Masakra to bedzie jak Ci w zimie tył gdzieś nie poklei...kamil - Czw 06 Paź, 2011 ot odpowiedź na zadane pytanie...Marek23 - Czw 06 Paź, 2011
PiTT napisał/a:
Marek nie przeszkadza Ci ze Kaczynski obraza zachodnich politykow i celowo chyba chce sklocic wszystkich?
To tak troche jak nielubiany dzieciak w szkole, kombinuje tylko jak komus dowalic a jak mu sie uda to zaciera raczki i chichocze pod nosem
Dla mnie ten czlowiek jest realnym zagrozeniem dla dobrych stosunkow miedzynarodowych, czy to Cie tez wali?
Jesli myslisz,ze miedzynarodowe stosunki gospodarcze(a te mnie przede wszystkim interesują) zależą od "poklepywania po ramieniu" to według mnie jesteś w błedzie. Obrazowo... Jestes spoko Pitt, opowiadales mi o gti,zanim kupilem ten elektroniczny werkzeug. jak bedzie biznes o 200zł to sobie to przypomne i zrobie tak,żeby ten biznes był dla nas obu. Ale jak bedziesz biznes o 1 mln zł, to patrze tylko na liczby i Twoja pomoc z gti sie nie liczy. A miedzynarodowo raczej w mln biznesiki sie liczy.