Bonczek - Pon 06 Sie, 2012 No zgadza się, coś tam walczą, ale na razie brak konkretów Janusz - Pon 06 Sie, 2012
Cytat:
Widziałem się ze Zbożeniem w ten weekend, mówił mi, że już szybko leci
czy jest choćby cień szansy ze nas tam wpuszczą czy nie ma opcji ??
Bonczek napisał/a:
No zgadza się, coś tam walczą, ale na razie brak konkretów
coś gdzieś czytałem z czego można by wywnioskować ze będą chcieli zrobić jakoś pętle Bonczek - Pon 06 Sie, 2012 Nie ma opcji
No pętla to jest od dawna, tylko wykorzystali ją do puszczenia drogi krajowej Janusz - Pon 06 Sie, 2012
Bonczek napisał/a:
No pętla to jest od dawna, tylko wykorzystali ją do puszczenia drogi krajowej
tak, to akurat wiem karoluPL - Pon 06 Sie, 2012
Bonczek napisał/a:
Widziałem się ze Zbożeniem w ten weekend
kurde, z pewnością musze wpaść chociazby oglądać na trackday, skoro tak ogarniasz ludzi ze scyzzora, to moze i jakimś przypadkiem takiego młodziana jak ja też kojarzysz
A co do leśnego janusz dobrze prawi, plany mają takie, zeby odcinek leśny zamknąć z resztą toru, jakimś nowym odcinkiem przez las, niekolidującym z aktualną krajówką.
ale jak moje dzieci( o zgrozo, co to wyjdzie.. ) przejadą się po tym, to już będzie dobrze, bo nie wiem kiedy czasowo przy tym tempie sie wyrobią Bonczek - Pon 06 Sie, 2012 Znam garstkę ale raczej z tej ekipy sprzed kilku lat tj m.in właśnie Raczek, Artiks czy Kijana Anonymous - Pon 06 Sie, 2012
Bonczek napisał/a:
Znam garstkę ale raczej z tej ekipy sprzed kilku lat tj m.in właśnie Raczek, Artiks czy Kijana, bulix, kaken;)
sie wie
da radę jeszcze mnie zmieścić na liście startowej? Bonczek - Pon 06 Sie, 2012 Właśnie bulix z kakenem to są git ziomy - tylko ich nigdy nie widziałem - może z Jankiem przyjadą
Jeszcze tak, widzę, że będzie idealnie czyli pomiędzy 20-23 osoby karoluPL - Pon 06 Sie, 2012 ekipa jak najbardziej mega spoko ludzi, co ogarniają kierownice konkretnie
a bawić oporowo z nimi i wytrzymać ich tempo to ja nie umiem jeszcze, za mały skill
A z tego składu kijana jeszcze od czasu do czasu pojawi się na treningu, za co jestem mu mega wdzięczny, bo zawsze powie co i jak mam poprawić- i widać przez to jakis tam progres anjas - Wto 07 Sie, 2012 o Dinku zapomnieliście...zefir - Wto 07 Sie, 2012 karwa wczoraj wieczorem robiłem szybki przeglad auta
generalnie jest spoko ale...
zaczynam sie modlić o ładna pogode
troche mam bilans słaby z bieżnikiem....
buahaha
dobra kto zostaje na sobotnia integracje bo my z Paffciem zostajemy do niedzieli a kolo 12 startujemy do łodzi Anonymous - Wto 07 Sie, 2012
zefir napisał/a:
dobra kto zostaje na sobotnia integracje bo my z Paffciem zostajemy do niedzieli a kolo 12 startujemy do łodzi
Ja !roj - Wto 07 Sie, 2012
zefir napisał/a:
dobra kto zostaje na sobotnia integracje
ja M - Wto 07 Sie, 2012 Ja teżbizon - Wto 07 Sie, 2012 hmm