To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

PiTT - Pią 05 Cze, 2015

czyli dobrze ze Ci nie sprzedalem :)
pomimo tego ze uwazam ze kinect nie jest precyzyjny i dla siebie wole mova, to dla dzieciakow jest to swietna sprawa
a jak wrazenia jesli chodzi o grafike i pada?
przejrzałem kilka porownan, m.in. wiedzmina i na serio trzeba miec chyba 2 konsole odpalone na 2 tv zeby dostrzec te roznice

Alexxx - Sob 06 Cze, 2015

L4 na najblizsze 2tygodnie = Wiedzmin bedzie grany :)
Mucha - Pon 08 Cze, 2015

a jest co w Wieśku robić... 150h wygrane... (ale robie duzo pobocznych)
Qukie - Pon 08 Cze, 2015

tyle wygrać ;)
Cartoon - Pon 08 Cze, 2015

Mucha napisał/a:
a jest co w Wieśku robić... 150h wygrane... (ale robie duzo pobocznych)

Chciałbym mieć tyle wolnego czasu ;)
Taki wynik osiągnąłbym pewnie po 5 latach grania :D chociaż i tego nie jestem pewny...

was79 - Pon 08 Cze, 2015

Dlatego jeszcze nie kupiłem, bo skończyłbym za jakieś 6 m-cy :D (hltb podaje, że tylko główny wątek to około ~80h)
zefir - Pon 08 Cze, 2015

no ja tak gram po godzinke, dwie. Gra starczy naprawde na dlugo :D
Alexxx - Pon 08 Cze, 2015

12h grania w dwa dni i musze przyznac, ze to jest UBER rozbudowana gra... do tego pieknie wykonana i poki co bez bug'ow

btw nie ogarniam tej całej alchemii i wytwarzania przemiotow :>

Cartoon napisał/a:
Chciałbym mieć tyle wolnego czasu.
Taki wynik osiągnąłbym pewnie po 5 latach grania :D chociaż i tego nie jestem pewny...

Normalnie u mnie zajełoby to pewnie z rok, ale zerwane wiezadla krzyzowe daja troche "wolnego od zycia".

zefir - Wto 09 Cze, 2015

Alexxx napisał/a:
12h grania w dwa dni i musze przyznac, ze to jest UBER rozbudowana gra... do tego pieknie wykonana i poki co bez bug'ow

btw nie ogarniam tej całej alchemii i wytwarzania przemiotow :>

Cartoon napisał/a:
Chciałbym mieć tyle wolnego czasu.

Normalnie u mnie zajełoby to pewnie z rok, ale zerwane wiezadla krzyzowe daja troche "wolnego od zycia".

Pierdol alchemie i zostan ninja ;D

roj - Wto 09 Cze, 2015

Alexxx napisał/a:
12h grania w dwa dni

:jupi:

Sibu - Pon 15 Cze, 2015

"Xbox One doczeka się wstecznej kompatybilności z grami z Xboksa 360

To chyba najciekawsza wiadomość tej konferencji. Konsola Xbox One pozwoli na uruchamianie gier ze swojej poprzedniczki. Usługa ma wystartować pod koniec tego roku i początkowo ma pozwolić na odpalenie około 100 gier, zaś lista obsługiwanych produkcji ma być stopniowo powiększana."

Jakarti - Wto 16 Cze, 2015

zajebiscie, czyli bedzie mozna grac ze starszymi kolegami :) albo i nie..
was79 - Wto 16 Cze, 2015

Ciekawe czy sony pójdzie tą drogą :]
anjas - Wto 16 Cze, 2015

sony też coś wykombinowało ale trzeba będzie płacić za możliwość gry w starsze tytuły.
rasta - Wto 16 Cze, 2015

"Next Gen" nie daje sobie rady z najnowszymi grami aby działały płynnie w FHD, to znaleźli nowe zastosowanie, będzie robił za emulator konsol poprzedniej generacji - genialne! :lol2: