ps - Śro 31 Gru, 2008 no wlasnie, cos ostatnio wszedzie jak nie spisek, to niemieckie kurvy. Meczace sie to robi..Michał - Śro 31 Gru, 2008 Tak , wszedzie spiski, znajomości, załatwianie na boku ...mi - Śro 31 Gru, 2008 oj półgłówki! Wy po prostu nie dostrzegacie tego, co eM widzi! On jedyny zna prawdę absolutną, na każdy temat Michał - Śro 31 Gru, 2008 eM, dzik, vlodi no i mAbz . święta "czwórca" mi - Śro 31 Gru, 2008 święta, święta i po świętach... Czy jakoś tak...M - Śro 31 Gru, 2008
Michał napisał/a:
Cytat:
Ty bys poszedl siedziec , placilbys odszkodowania i by Cie zniszczyli generalnie.
no wlasnie nie macku. Nie mając znajomości zadnych oczywiscie
Chodzi mi o to że tak piszesz bo ci się wydaje. Ja tak pisze bo juz miałem taka sytuacje
zabiles kogos?Vlodarsky - Śro 31 Gru, 2008 doyebać Ci ? Michał - Śro 31 Gru, 2008
eM napisał/a:
Michał napisał/a:
Cytat:
Ty bys poszedl siedziec , placilbys odszkodowania i by Cie zniszczyli generalnie.
no wlasnie nie macku. Nie mając znajomości zadnych oczywiscie
Chodzi mi o to że tak piszesz bo ci się wydaje. Ja tak pisze bo juz miałem taka sytuacje
zabiles kogos?
a co cie to interere
dobra, temat jest nie ciekawy
chyba kupie starą prelude M - Śro 31 Gru, 2008
mi napisał/a:
oj półgłówki! Wy po prostu nie dostrzegacie tego, co eM widzi! On jedyny zna prawdę absolutną, na każdy temat
a w domu wszyscy zdrowi?PiTT - Śro 31 Gru, 2008 a może coś z audi?
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7351425
przykładowe oczywiście, ale bardzo mi się podobałymi - Śro 31 Gru, 2008
eM napisał/a:
mi napisał/a:
oj półgłówki! Wy po prostu nie dostrzegacie tego, co eM widzi! On jedyny zna prawdę absolutną, na każdy temat
a w domu wszyscy zdrowi?
PiesTomasz jakieś takie jasne kupy robi, ale podejrzewam, że to tylko jakiś Żydowski wirus w jednym z kurczaków, które zeżarł ostatnio. Dziękuję za troskę.M - Śro 31 Gru, 2008
mi napisał/a:
eM napisał/a:
mi napisał/a:
a w domu wszyscy zdrowi?
PiesTomasz jakieś takie jasne kupy robi, ale podejrzewam, że to tylko jakiś Żydowski wirus w jednym z kurczaków, które zeżarł ostatnio. Dziękuję za troskę.
MOze czas sie przebadaćAnonymous - Śro 31 Gru, 2008
eM napisał/a:
MOze czas sie przebadać
Jesteś nietolerancyjny!!! doyebujesz Mi dlatego że jest gejem?mi - Śro 31 Gru, 2008 a nie, nie! Ja robię normalne kupy! Strasznie o mnie dbasz, ehhhh. Michał - Śro 31 Gru, 2008