Jakarti - Wto 16 Cze, 2015 w końcu dobry trailer
i trza będzie jednak Xone wziąć w jakiejś promo z Fifką
PS Rasciak
nie ogarniam technicznie więc pytam o czym Ty mówisz?
i czemu na tv wygladają dobrze te gry a pisałeś, że to klasa jakiegoś starego PCPiTT - Wto 16 Cze, 2015 Rasta pracuje pewnie nad swoja wersja konsoli dlatego tak cicho siedzi i tylko hejtuje
Forza 6
Jakarti - Wto 16 Cze, 2015 serio pytam Rastę o co w tym chodzi
dla mnie X czy PS działa ok w tym zakresie do ktorego sluzy
nie jest to PC i tyle rozumiem
na nowa konsole jest jeszcze mało gier i chcą to po prostu przyspieszyc - moze im sie nie sprzedaje sama konsola albo gry do nowej wersji i w ten sposob przejdzie to bardziej plynnie. jak dla mnie dobry ruch z ich stronyalphaOne - Wto 16 Cze, 2015 dla fanów gatunku - będzie reedycja Final Fantasy VII na PS4
"Next Gen" nie daje sobie rady z najnowszymi grami aby działały płynnie w FHD, to znaleźli nowe zastosowanie, będzie robił za emulator konsol poprzedniej generacji - genialne!
Rasta, o czym Ty opowiadasz???
Mam PS3, PS4, Xone i PC. Na konsolach nowej generacji gra sie zajebiście. Grafika mistrzowska, płynność bez zarzutu. Pierwsze gry rzeczywiście nie wykorzystywały możliwości ale w nowszych zdecydowanie widać różnicę. Odpaliłem sobie ostatnio dla porównania FarCry 4 na PS3 a chwilę później na PS4. Nie ma o czym mówić.
Pecet też jest OK bo wielu gier z pieca na konsolach się nie znajdzie. Ale jeśli jest jakaś gierka na PC i next geny to nawet przez chwilę się nie zastanawiam i gram na konsoli.zefir - Wto 16 Cze, 2015 tez uwazam ze skok technologiczny na PS4 przy PS3 jest naprawde widoczny, co do Xone mam mieszane uczucia PiTT - Wto 16 Cze, 2015
zefir napisał/a:
tez uwazam ze skok technologiczny na PS4 przy PS3 jest naprawde widoczny, co do Xone mam mieszane uczucia
czemu, przeciez Anjas napisal wyzej ze ma obie konsole i nie widac tej "kolosalnej" roznicy
do tej pory nikt ani nic mnie nie przekonalo o wyzszosci ps4 nad xonem
ogladalem sporo filmikow na yt i poza detalami na sporym zblizeniu nie odnotowalem tej przepasci jakosciowejanjas - Wto 16 Cze, 2015 co więcej, ja bardziej czuję ten skok technologiczny w przypadku Xone niż PS4. A klatek w grach nie liczę. W obydwu przypadkach wyglądają zajebiście
Aha, i pewnie kontrowersyjna teza, ale dużo bardziej mi leży pad od PS4 niż od Xone. Choć ten xboxowy uważany jest za przezajebisty.Jakarti - Wto 16 Cze, 2015
anjas napisał/a:
ale dużo bardziej mi leży pad od PS4 niż od Xone
jestes goopi
musimy to zweryfikowac na fifie anjas - Wto 16 Cze, 2015
Jakarti napisał/a:
musimy to zweryfikowac na fifie
dawaj na ring, dawaj na ring!Jakarti - Wto 16 Cze, 2015 wczoraj prawie udało mi się wygrać Division One Single Player
niestety KOORWA PRAWIE!!!!!!!!
w sierpniu bede mial urlop
kiedy Ty ?
ostatnio szliśmy na mecz Legia - Górnik i sie spotkalismy u kumpla
mowi, ze "dobrze ogarniają z ziomkami" dwa mecze, 7:0. nie chcieli pozniej grac
ale jesli umisz grac to będzie to dla mnie zaszczyt! anjas - Wto 16 Cze, 2015 Gram średnio ale lubię. Mogę zbierać baty
Urlop zaczynam w poniedziałek. Ale właśnie miałem ostatni zjazd w szkole, więc od przyszłego tygodnia mam WOLNE WEEKENDY!!! Coś zajebistego.Jakarti - Wto 16 Cze, 2015 to w przyszłym tygodniu moze sie uda w koncu spyknąć antenkami
albo zaraz sie wkurwie i kupie tą konsole
lubie te rozmowy
czuje sie wtedy jak nastolatek a patrząc w lustro to coraz trudniej o to Chloru - Wto 16 Cze, 2015
Jakarti napisał/a:
kupie tą konsole
Pisze się "tę konsolę". Jakbyś chodził do szkoły jak anjas to może byś umiał pisać a nie kozaczył na wirtualnym boisku
No dobra - PS4 rządzi... jest lepsza niż ajfon, moto g i 328!
W Wiedzminie jestem w Kaer Morhen... rozjebała mnie fraszka Wiedzmina dla Lamberta