Jak również rencistów i emerytów...Anonymous - Nie 29 Cze, 2008 księży i zakonników , po kosciolach szukających kwitów ...Bart - Nie 29 Cze, 2008 nierzadko w gąszczu stalagmitówMłody Papież - Pon 30 Cze, 2008 strick - Pon 30 Cze, 2008 Nic nie widac dzon Młody Papież - Pon 30 Cze, 2008 o nie! znowu popsułem... to chyba takie przyzwyczejenie z peżoła...Greg - Pon 30 Cze, 2008
bart napisał/a:
nierzadko w gąszczu stalagmitów
w kształcie kapucyńskich uchwytówpP - Śro 02 Lip, 2008 Witam WSZYSTKICH!!!
jestem nowym na forum i mam nadzieje ze pomozecie w niejednej sprawie i kwestii,
w razie czego również służę radą (ale to raczej w przyszłości),
jeżdzę fiestką ST, pochodze z Frampola, jednak mieszkam, pracuje i uczę się (wg ważności ) w stolicy, dlatego mam nadzieje ze niekiedy napotkam sie na klubowicza,
jestem nowy w tej piaskownicy ale chcialbym zeby serce mojej esce roslo i mam nadzieje ze bede mogl sie tym z Wami podzielic,
wiem ze poczatki sa trudne ale mysle ze dam rade
do zobaczenia na forum oraz na szosach
pozdrawiam
pawelsaxorulez - Śro 02 Lip, 2008 brabusss, - to mój ziom.. delikatnie z nim proszę dziewica w kwestii PERFORMANCE ale jak zrealizuje plany to będzie bardzo fajna furaanjas - Śro 02 Lip, 2008 Cześć.. właśnie niedawano wspominaliśmy, że brakuje nam fiesty ST lenny - Śro 02 Lip, 2008
brabusss napisał/a:
wiem ze poczatki sa trudne ale mysle ze dam rade
nie wiesz:) ale trzymam kciukersony żebyś dał radę....
fajne auto!! i niepozorny kolor... moduj, kombinuj, postuj, spotuj z nami a przyjmiemy Ci do hhrodziny...
WELCOME!!FreeMan - Śro 02 Lip, 2008 Witamy
ladne przywytanie.
ps. byles w sobote w Łosiu ?GOKART - Śro 02 Lip, 2008 a ja po nicku już myślałem że do nas jakiś mecenas dołączył...
Siemano romanopP - Śro 02 Lip, 2008
saxorulez napisał/a:
dziewica w kwestii PERFORMANCE
that's right
FreeMan napisał/a:
ps. byles w sobote w Łosiu ?
nie kojarze, chyba ze to na trasie w-wa - lublin,
anjas napisał/a:
właśnie niedawano wspominaliśmy, że brakuje nam fiesty ST
czułem ten brak
GOKART napisał/a:
a ja po nicku już myślałem że do nas jakiś mecenas dołączył...