M - Śro 31 Gru, 2008 Michał ta pralka jest mega, ja na nią mowie naleśnik. Jeździłem nią, jakby zrobic jej 2XX koni to by była straaaaszna.
Z zewnatrz wyglada jak meksykanskie jebadlo ale jak sie juz wsiadzie to do zakochania bardzo blisko.Anonymous - Śro 31 Gru, 2008 A wyrwie taką w młodym roczniku i nie zgnitą?Michał - Śro 31 Gru, 2008 no właśnie jest jedna na allegro, ale boje się ze nie zdąże sprzedać części wszystkich=uzbioerać kase na nią . FAK !!M - Śro 31 Gru, 2008 CIezko bedzie....
To juz sa prawie 20letnie autaMichał - Śro 31 Gru, 2008
mam pytanie, co to znaczy meksykańskie jebadło ?M - Śro 31 Gru, 2008 Odpustowy samochodAnonymous - Śro 31 Gru, 2008
Michał napisał/a:
co to znaczy meksykańskie pomylony ?
Michał - Śro 31 Gru, 2008 meksykańskie je.ba.dło. miało być PiTT - Śro 31 Gru, 2008 ja zanim kupiłem r19 miałem właśnie kupić taką prelkę od znajomego, ale coś się sypała, więc odpuściłem
oglądałem też kolejną, ale miała ogniska rdzy przy szybie przedniej i szyba była pęknięta, bardzo możliwe że coś tam było robione i przez zlą naprawę szyba pękała, też odpuściłem
Michał zapisz się na forum prelude bo tam czasami sprzedają swoje rodzynki Michał - Śro 31 Gru, 2008 na air ridze ? PiTT - Śro 31 Gru, 2008
Michał napisał/a:
na air ridze ?
errajd to kupa, mówiłem od początku że to musi się popsuć ps - Śro 31 Gru, 2008
PiTT napisał/a:
Michał napisał/a:
na air ridze ?
errajd to kupa, mówiłem od początku że to musi się popsuć
Uuu, rozwin temat prosze M - Śro 31 Gru, 2008 Gdyby honda wpadla na swietny pomysl i wypuscila te preludy jako rwd to dotąd byłyby mocno kultowe.
Ostatni accord w hatchbacku mial rwd chyba w drugiej albo trzeciej generacji.
PiTT - Śro 31 Gru, 2008
ps napisał/a:
PiTT napisał/a:
Michał napisał/a:
na air ridze ?
errajd to kupa, mówiłem od początku że to musi się popsuć
Uuu, rozwin temat prosze
no z tego co słyszałem to chyba już u Kondzia nie działa jak powinno - ale najlepiej niech sam się wypowie bo nie chcę nic przekręcić
do tego wszystkiego cały czas uważam, że ten zawias to jedynie fajna opcja do lansu bo do szybkiej jazdy to raczej się nie nadaje, trzeba by tam tak nabić poduchy + dać zawór blokujący, żeby utwardzić auto na kamień i wtedy byłaby jazda
w tej chwili chyba zawias i tak cały czas jest dosyć miekkikubas - Śro 31 Gru, 2008 ja chcialem od siebie tylko dodac ze zientar jechal 120 km/h tak stwierdzili biegli i specjalisci !! wiec te gadanie ze jechal dwiescie czysta to jest kupa !!