"Next Gen" nie daje sobie rady z najnowszymi grami aby działały płynnie w FHD, to znaleĽli nowe zastosowanie, będzie robił za emulator konsol poprzedniej generacji - genialne!
Rasta, o czym Ty opowiadasz???
Tylko Moto G!!Jakarti - Wto 16 Cze, 2015
Chloru napisał/a:
"tę konsolę"
ty chooju!
masz racje was79 - Wto 16 Cze, 2015 Wy tu pyerdololo o jaki¶ skórach kopanych, a na E3 zapowiedzieli taki smakowity k±sek:
a dodatkowo nfs wraca do (prawie) undergrounda, jaram się
i absolutne mistrzostwo kolejne uncharted Jakarti - Wto 16 Cze, 2015 wszędzie przemoc! wolę piłeczkę Chloru - Wto 16 Cze, 2015 Jakarti, przemoc rz±dzi... a nie jakie¶ chędożone kopanie ¶wińskiego pęcherza
Ten Honor wygl±da nieĽle, U4 to must have jak dla mnie.zefir - Wto 16 Cze, 2015
PiTT napisał/a:
zefir napisał/a:
tez uwazam ze skok technologiczny na PS4 przy PS3 jest naprawde widoczny, co do Xone mam mieszane uczucia
czemu, przeciez Anjas napisal wyzej ze ma obie konsole i nie widac tej "kolosalnej" roznicy
do tej pory nikt ani nic mnie nie przekonalo o wyzszosci ps4 nad xonem
ogladalem sporo filmikow na yt i poza detalami na sporym zblizeniu nie odnotowalem tej przepasci jakosciowej
ja tez przed zakupem, odapliłem sobie kilka gierek w sklepie na xbox i ps4
pamietaj ze filmiki na yt sa czesciowo skompresowane nawet te 4k
ja przed pojsciem do sklepu na 80% chcialem kupic xone, ze sklepu wyszedłem z ps4 po kilkunastu minutach grania.
Moze w dluzszej perspektywie obcowania xone staje sie lepszy Jakarti - Wto 16 Cze, 2015
Cytat:
ja przed pojsciem do sklepu na 80% chcialem kupic xone, ze sklepu wyszedłem z ps4 po kilkunastu minutach grania.
karwa musze jechac do andrzeja, mojego private store
Zapraszam ) daleko nie masz.rasta - Wto 16 Cze, 2015
Alexxx napisał/a:
anjas napisał/a:
rasta napisał/a:
"Next Gen" nie daje sobie rady z najnowszymi grami aby działały płynnie w FHD, to znaleĽli nowe zastosowanie, będzie robił za emulator konsol poprzedniej generacji - genialne!
Tylko Moto G!!
Poczułe¶ się lepiej trollu? Alexxx - Wto 16 Cze, 2015
rasta napisał/a:
Alexxx napisał/a:
anjas napisał/a:
rasta napisał/a:
Tylko Moto G!!
Poczułe¶ się lepiej trollu?
Czemu jak Kenet pisze "tylko iPhone" to sie nie wypowiadasz Expercie?
No i nadal czekamy na wypowiedz o konsolach next gen bo taka wrzutka to wlasnie troll...Kenet - Wto 16 Cze, 2015 Bo ja mam racje!
Tylko iPhone!Jakarti - Pon 22 Cze, 2015 x box one coraz bardziej mnie kusi.. bo za ok 150zł mozna miec 40 paczek premium z grajkami
40 FIFA Ultimate Team Jumbo Premium Gold Packs (delivered one a week for 40 consecutive weeks)
mam więc kilka pytań
= czy warto kupować z dyskiem 1 TB zamiast 500MB ? (moim zdaniem tak, nie wiadomo kiedy sie przyda troche więcej miejsca)
= czy kto¶ korzysta z jakich¶ słuchawek bezprzewodowych? chciałbym uczynić moje harce mniej uci±żliwymi dla otoczenia czy upowac z zestawem X'owym?rasta - Pon 22 Cze, 2015 Jakarti, dysk jak największy bo gry waż± bardzo dużo.Jakarti - Pon 22 Cze, 2015
rasta napisał/a:
Jakarti, dysk jak największy bo gry waż± bardzo dużo.
po wczesniejszych wypowiedziach to nei wiem czy jaja sobie robisz czy mówisz poważnie