Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Kamill - Pią 21 Lis, 2014
PiTT napisał/a:
fajnie wytarty przelacznik swiatel
alez ktos musial nim manewrować
Ja w touranie taki miałem przed przekroczeniem 100k km .
Seat z tamtych lat podobnie
Pokrywali to jakąś gumą w konsystencji plastidip, wystarczyło mieć biżuterie, albo dłuższe paznokcie i schodziło moment.PiTT - Pią 21 Lis, 2014 miales tego tourana i seata od nowosci czy uzywke kupowales?
ja w golfie mialem nabite chyba 110tys jak sprzedawalem i przelacznik wygladal jak nowy
jedynie uchwyty drzwi byly przetarte, ale to przez poprzedniego wlascicielaKamill - Pią 21 Lis, 2014
PiTT napisał/a:
miales tego tourana i seata od nowosci czy uzywke kupowales?
ja w golfie mialem nabite chyba 110tys jak sprzedawalem i przelacznik wygladal jak nowy
jedynie uchwyty drzwi byly przetarte, ale to przez poprzedniego wlasciciela
Tourana prawie od nowości.
Ale znowu w drugiej ibizie, jako poprzedni właściciel, musiała jeździć jakaś dupa z pazurami bo wszystkie przełączniki, gałka i rączki był obdrapane, ja dołożyłem jej 130k km i się nic nie zmieniło, nie doszła nawet 1 rysa, a nie traktowałem tego auta jak pomnik. Więc podobnie jak u Ciebie w golfie.MoRToN - Sob 22 Lis, 2014 Szok wogole, że nie ma tam auto
W GTI tez nie było ? PiTT - Sob 22 Lis, 2014
MoRToN napisał/a:
Szok wogole, że nie ma tam auto
W GTI tez nie było ?
byo i moze dlatego sie nie wytaruo Kamill - Sob 22 Lis, 2014
PiTT napisał/a:
MoRToN napisał/a:
Szok wogole, że nie ma tam auto
W GTI tez nie było ?
byo i moze dlatego sie nie wytaruo
No karwa PiTT - Wto 25 Lis, 2014 fajna sprawa i do tego 4x4
to moze byc na serio dobra opcja na "tanie" prawie 400 kuca w rodzinnym kombi
prawie 400 bo tyle wychodzi po delikatnych modach
http://www.topgear.com.pl...lf,zdjecia,4997Jakarti - Śro 26 Lis, 2014 Nawet spoko milordzie Niemy - Śro 26 Lis, 2014 Bieresz? Jakarti - Śro 26 Lis, 2014 cena to ze 150k nie?
za tanio.Niemy - Śro 26 Lis, 2014 Ale po co Ci kąbi? Dziecko w drodze? Jakarti - Śro 26 Lis, 2014 tak.
ja jestem dziecko kamil - Śro 26 Lis, 2014 to akurat wiemyJakarti - Śro 26 Lis, 2014 Ty nie? MoRToN - Śro 26 Lis, 2014 145 za htb to pewnie jak coś się dobierze 170 pęknie. Tylko brać