i w fajnym kolorku taka niepozorna Michał - Śro 02 Lip, 2008 no faktycznie, jedyna ....
ile jeszcze osób to napisze ??
piona.
fajna fiesta, kolor mniej OSKAR - Śro 02 Lip, 2008 Witam niemiecka technologie
kiedys chcialem miec taka,ale kaski za malo i postawilem na samohod ktory skreca
Witam nowego i do pisania i czytania ze zrozumieniem zachecam FreeMan - Śro 02 Lip, 2008
brabusss napisał/a:
FreeMan napisał/a:
ps. byles w sobote w Łosiu ?
nie kojarze, chyba ze to na trasie w-wa - lublin,
nieee, bylem w sobote na imprezie z gosciem ktory ma Fiestke ST z wkladka K&N.Impreza byla wlasnie w Łosiu, Ale widocznie to nie Ty. Generalnie powodzenia z modami.strick - Śro 02 Lip, 2008
saxorulez napisał/a:
delikatn ieproszę z nim dziewica
A to juz do mi kieruj
Witam i o dalsze lany pytam saxorulez - Śro 02 Lip, 2008
no co, no co... głodny byłem, to se p zjadłem pP - Śro 02 Lip, 2008
strick napisał/a:
Witam i o dalsze lany pytam
no na pewno jakis dolot i wylot, cos w silniku pogrzebac tak zeby wydmuchal tak 170-180 kucy, poki co to tak jak wspominal saxorulez jestem dziewica w tym temacie,
ogolnie chce pojsc w strone silnika anizeli jakichkolwiek zmian na zewnatrz, przyjmuje strategie cichociemnego, ew pojade fele czarnym lakierem i doloze xenon, to wszystko z zewnatrz, zadnych paskow, spojlerow itp,
oczywiscie licze na Waszą pomoc Niemy - Śro 02 Lip, 2008 to jeszcze ja dodam-> pierwsza Fiesta ST u nas
witam
Cytat:
strick napisał/a:
Witam i o dalsze lany pytam
no na pewno jakis dolot i wylot, cos w silniku pogrzebac tak zeby wydmuchal tak 170-180 kucy, poki co to tak jak wspominalsaxorulez, jestem dziewica w tym temacie,
ogolnie chce pojsc w strone silnika anizeli jakichkolwiek zmian na zewnatrz, przyjmuje strategie cichociemnego, ew pojade fele czarnym lakierem i doloze xenon, to wszystko z zewnatrz, zadnych paskow, spojlerow itp,
i tak trzymaj Jakarti - Śro 02 Lip, 2008 czy to pierwsza Fiesta ST u nas??
witam serdecznie, milego uzytkowania!fydi - Śro 02 Lip, 2008 patrzcie pierwsza Fiesta ST
witam i o stan skrzyni pytam podobno miła w użytkowaniu jest.