Janusz - Śro 26 Mar, 2014 dobry jest moment jak cała sala krzyczy "kurwa mać" siema - Śro 26 Mar, 2014 PiTT - Śro 26 Mar, 2014 od razu przewinalem do 3/4 teledysku... to ten gosc co wydymal matke Stiflera?
Bonczek - Śro 26 Mar, 2014
siema napisał/a:
Dla mnie to jest jeszcze lepsze
siema - Śro 26 Mar, 2014 Znam. Oba w podobnej konwencji zrobione na potrzeby promowania jednej płyty. Ja wolę pierwszą wersję
Pitt, jak Tobie nie podeszło- to stay tuned- mam w zanadrzu coś mocnego siema - Czw 27 Mar, 2014 No dobra, obiecana bomba wodorowa. Oddajmy Dorocie Masłowskiej głos:
Bije Braci Figo Fagot i wszystko inne. Ta płyta głowę mi rozwaliła i jeszcze nie mogę się pozbierać.
P.S. Jeśli ktoś nie słyszał wcześniej tego kawałka w radiu, to i tak jest w lepszej sytuacji, gdyż w połączeniu z teledyskiem jest to jeszcze do przebrnięcia- wizja odwraca uwagę od fonii, która niosąc ten fałsz i głos Masłowskiej sprawia, że uszy krwawią Kenet - Czw 27 Mar, 2014 Kyrie elejson Niemy - Czw 27 Mar, 2014 To jest chyba jakiś żart w stylu "Rolowanie" UrbańskiejPiTT - Czw 27 Mar, 2014 ogladalem to juz 2 dni temuptaku - Sob 29 Mar, 2014 Mig - Miod Malina
NBL - Wto 01 Kwi, 2014 było?
karoluPL - Pon 07 Kwi, 2014
świeży klip z dziś, fajne dupeczki, słoneczko, samochody.