http://moto.gratka.pl/tre...1175defe09d&s=1
Panowie Warszawiacy, zna ktoś to Clio
fajne, ladnie wyglada, no i phII, "prawie" rarytasik Jaco707 - Pią 07 Wrz, 2007
sharxhunter napisał/a:
jak możesz, to zobacz chociaż czy niebardzo bite jeśli to nie wielki problem
bo drogo sobie ceni, ciekawe czy faktycznie ma za co
Ogólnie auto nie jest jakieś mega zajebiste. Przednie oponki łyse, brak listwy na tylnym błotniku, na karoserii w kilku miejscach rdzawe naloty, na tylnej klapie pęknięty lakier, w środku auto raczej zadbane, silnika nie widziałem. Wk...łem się ogólnie na maksa jak wychodziłem z tego komisu, bo ktoś mi walnął w drzwi kierowcy, wgniótł i zarysował no i oczywiście spier...ł
Aha i poprosze pomógł
KonradMK - Pią 07 Wrz, 2007
Jaco707 napisał/a:
ktoś mi walnął w drzwi kierowcy, wgniótł i zarysował no i oczywiście spier...ł
no to ładną nagrodę dostałeś za pomoc, nie ma co...Loko - Pią 07 Wrz, 2007 No to teraz sharks w ramach podziekowania za pomoc fundnie Ci naprawe drzwi M - Pią 07 Wrz, 2007
Loko napisał/a:
No to teraz sharks w ramach podziekowania za pomoc fundnie Ci naprawe drzwi
hahahahahahaLoko - Pią 07 Wrz, 2007 A wogóle to sie zawiesiłem przeokrutnie, i jak ktoś pisał ze prosi pomógł w tym temacie to zero reakcji, nie kumałem ze to do mnie , a to przecierz ja rozdaje tutaj pomagacze , juz sie poprawiam i od teraz na pewno sie nie zapomne, a i w miare mozliwosci zerkne cos wstecz.Misiek_lbn - Pią 07 Wrz, 2007 a ja już mu dałem w innym temacie moim
tak żeby było ode mnie
spóźniłeś się loko KonradMK - Pią 07 Wrz, 2007 zabrać mu jedną pochwę teraz!Loko - Pią 07 Wrz, 2007
sharxhunter napisał/a:
a ja już mu dałem w innym temacie moim
tak żeby było ode mnie
spóźniłeś się loko
Ty tu nie wprowadzaj zamieszania z pochwałami i nie mydl oczu, tylko zajmij się sprawą drzwi.Misiek_lbn - Pią 07 Wrz, 2007 już topiłem żywice w piwnicy, robie własnie
mam fajny nożyk do szyb, więc zaraz mu wytne i szybke... z własnego veluxa
A podoba Ci sie ten kolor?KonradMK - Pią 07 Wrz, 2007 bo drogiMisiek_lbn - Pią 07 Wrz, 2007 ze wsi jestem... podoba mi się... bardzo
nie widziałem go na żywo, ale jak po polerce wyglądał by tak, to... :564:
chociaż pewnie mu bliżej do tego...
mi się naprawde w tym kolorze podoba Maciek - Pią 07 Wrz, 2007 Pug 206 GT
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3332027Michał - Pią 07 Wrz, 2007 mlody, co ty, dalton jestes ?
to dwa rozne kolory ...