witam i o stan skrzyni pytam podobno miła w użytkowaniu jest.
owszem, jest mila i intuicyjna, krotki skok, nie trzeba szarpac sie z nia Anonymous - Śro 02 Lip, 2008 oooo 1wsza Fiesta ST
czesc Gaydek - Śro 02 Lip, 2008 Faktycznie, to pierwsza Fiesta ST .
PS. Może chcesz pozbyć się hamulców? Kup sobie od ST170 a mi sprzedaj swoje .pP - Śro 02 Lip, 2008
Gaydek napisał/a:
PS. Może chcesz pozbyć się hamulców? Kup sobie od ST170 a mi sprzedaj swoje
w mojej fiescie sa zaadoptowane od focusa takze w salonie predzej dostaniesz anizeli odemnie saxorulez - Czw 03 Lip, 2008 oo.. pierwsza Fiesta - faktycznie Michał - Czw 03 Lip, 2008 grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nie pierwsza, nox miał pierwszą ( tylko w sumie nikt jej nei widział )k-mart - Czw 03 Lip, 2008 Witam najlepszy samochod na swiecie do tjuningu.
Czytalem na na forum www.zetec2.0mistrzswiata.forum.com.pl ze,
zakladajac
stozek
przelot
jestesmy w rejonie 170KM+
po robieniu glowicy 180KM+
itd
Czy to prawda?pP - Czw 03 Lip, 2008
k-mart napisał/a:
Witam najlepszy samochod na swiecie do tjuningu.
Czytalem na na forum www.zetec2.0mistrzswiata.forum.com.pl ze,
zakladajac
stozek
przelot
jestesmy w rejonie 170KM+
tutaj się kieruję!!saxorulez - Czw 03 Lip, 2008 k-mart,
proszę Cię nie wypisuj takich rzeczy nowym osobom bo Ci uwierzą..
brabusss,
to co Kejmart napisał to akurat prawda - ale on z reguły ściemnia i trzeba uważać na niegoVlodarsky - Czw 03 Lip, 2008
Od niedawna jest posiadaczem wymarzonego Golfa V GTI. Zakochalem sie od pierwszej jazdy i milosc wciaz sie rozwija
Moj poprzedni furasek to tez oczywiscie hatch - Seat Ibizka troche przeze mnie podlubana. Na chwile obecna musiala ustapic mlodszemu koledze i stoi sobie spokojnie pod plandeka lenny - Pią 04 Lip, 2008 infa, dobre auto... pierwsze takie na forum... dawaj foty!!!!
witam witamy...!ps - Pią 04 Lip, 2008 Witam,
Zacne auto, napisz cos wiecej o nim - manual/dsg? Jak sie hamuje lewa noga? ( )