Pytanie do IT.... padła mi jedna partycja na dysku, taka na której nie było systemu, tylko takie rożne różności, zbierane jakiś tam długi czas..... jest szansa to jakoś odzyskać??
wczoraj wysypaly mi sie z dysku 3 plyty ze zdjeciami... analizowal 12h i odzyskal
wszystko
QARWA mi już skanuje ponad 27 godzin, ale do końca jeszcze z tydzień został
CHRZANEK - Pon 05 Sty, 2009 Podobno Dżon jest nieślubnym dzieckiem kuli oraz wózka inwalidzkiego...
Tak wyczytałem w
Niech to licho mi - Pon 05 Sty, 2009 to prawda, nie da się ukryć...Młody Papież - Pon 05 Sty, 2009 jestem tuuuu!! mi - Pon 05 Sty, 2009 - napisał Dżon po czym oddalił się w nieznanym kierunku 106 - Pon 05 Sty, 2009
Janusz napisał/a:
QARWA mi już skanuje ponad 27 godzin, ale do końca jeszcze z tydzień został :/
tam w folderach po lewej masz co juz odnalazl. ja przerwalem wyszukiwanie po
jednej nocy bo mialem wyskanowane juz wszystko to co potrzebowalem.pP - Pon 05 Sty, 2009 http://moto.onet.pl/1525234,2254,artykul.html
będziemy dumni??
ja np. nie KonradMK - Pon 05 Sty, 2009 fajny wynalazekVlodarsky - Pon 05 Sty, 2009 nie jest zły pod warunkiem, że patrzy się na niego z poziomu asfaltuAnonymous - Pon 05 Sty, 2009 Wyjście z Progu http://pl.youtube.com/watch?v=oS39F9Jy-dg
wlasnie znalazlem, bo troche mi sie nudzi w domu rasta - Pon 05 Sty, 2009 Red Bull New Year No Limit (Rhys Millen) - back-flip samochodem
CHRZANEK - Pon 05 Sty, 2009 Noooo to jest ciekawe
Bo motorami to nieciekawe...wasq - Pon 05 Sty, 2009 pytanie po jakiego chuja PieQt - Pon 05 Sty, 2009
wasq napisał/a:
pytanie po jakiego zły czlowiek
dla sławy, lasek, wywiadów, kasylenny - Wto 06 Sty, 2009 fuck, wczoraj przyszło do mnie pismo z US o zajęciu mienia z numeru konta xxxxxx z powodu zaległości w płatnościach mandatów:)
wylistowali 3 za ostatnie 2 lata - w sumie 1000pln:/
konto zostało zablokowane, brak możliwości ruszenia kasy bez spłaty zaległości... i byłoby naprawdę fatalnie, gdyby nie fakt, że konto które zostało zajęte jest moim starym kontem jeszcze z innego banku które teoretycznie nie powinno już istnieć:) no i oczywiście nie mam tam już żadnej kasy...
amatorstwo straszne! ale widać, ze ktoś się wziął za sprzątanie starych spraw...