fajny, ciekawe czy się do czegoś nadaje... coś taaaaaaaani
Michał napisał/a:
mlody, co ty, dalton jestes ?
to dwa rozne kolory ...
pisałem o tym w innym temacie
ale tak, mam coś z oczami(nie widze tych takich liczb w takiej książeczce u okulisty, może wiecie ocb)
nie daltonizm, tylko zaburzenie czegoś tam saxorulez - Pią 07 Wrz, 2007
sharxhunter napisał/a:
tylko zaburzenie czegoś tam
pracy mózgu
ps. dawno nie odpowiadałem na Twojego postapcs - Pią 07 Wrz, 2007
sharxhunter napisał/a:
już topiłem żywice w piwnicy, robie własnie
mam fajny nożyk do szyb, więc zaraz mu wytne i szybke... z własnego veluxa
przeciez ten koles chce 15tys za 15 letniego strucla, z przelotem 220tys (do tylu sie przyznaje) i do tego w lipnym kolorze. Za niewiele wieksze pieniadze sprzedajesz 10 lat mlodsze, moze niezbyt udane, ale zawsze gti. Za 4 tys wiecej mozesz poszukac 7 lat mlodeszego clio sporta, z polowe mniejszym przebiegiem, niezardzewialego etc. A za 15tys mozesz miec 10 lat mlodszego saxo vts. A jak sie juz uprzesz na japonca, to mozesz miac np. dlubnietego na 185km sunny gti w leprzym stani, ktory jest niebo szybszy (na sr.pl). Fura gore 10tys warta.pcs - Pią 07 Wrz, 2007
fajny, ciekawe czy się do czegoś nadaje... coś taaaaaaaani
Michał napisał/a:
to dwa rozne kolory ...
pisałem o tym w innym temacie
ale tak, mam coś z oczami(nie widze tych takich liczb w takiej książeczce u okulisty, może wiecie ocb)
nie daltonizm, tylko zaburzenie czegoś tam
gdzie on jest tani? 15tys + 1,5 tys oplat, do tego zdaje sie jaki spory przelot. Dorzucisz 3 tys i kupisz sporta z nowszego rocznika.Misiek_lbn - Pią 07 Wrz, 2007 jak bym mógł kupić za 18-19 sporta pewnego, to wziąłbym kredyt studencki żeby się uczyć, a za corse i to co mam reszty kasy bym kupił clio
ale i tak moim zdaniem ten pug tani anjas - Pią 07 Wrz, 2007
Michał napisał/a:
to dwa rozne kolory ...
sharx ma czarno-biały monitor... a raczej "bursztynowy" - karta graficzna Hercules ...
Nie dziwcie mu się, że ma problem z kolorami Anonymous - Pią 07 Wrz, 2007 zna ktosto auto, bo licytuje
http://www.allegro.pl/ite...lon_polska.htmlsaxorulez - Pią 07 Wrz, 2007 tak ja znam..
to jest biały Peugeot 106 Rallye 1.6 8v k-mart - Sob 08 Wrz, 2007 fajny, biale 106 sa chyba najladniejsze . Oczywiscie tuz po czarnych Anonymous - Sob 08 Wrz, 2007
saxorulez napisał/a:
tak ja znam..
to jest biały Peugeot 106 Rallye 1.6 8v
ooooooooo to super - mow dalej Maciek - Sob 08 Wrz, 2007 Auto przewaznie stoi na saskiej kępie.
Jak go ostatnio widziałem to prawe dzwi były wgniecione i maska przy słupku od strony kierowcy była zagięta do góry. Fura się już sprzedaje szmat czasu. Ma naklejke Adamanda na tylnej klapie.Michał - Sob 08 Wrz, 2007 aaaaaaaaa to ta ?? !!
no, ten pug sie sprzedaje juz w huj czasu.
nie moze być to zdrowy egzemplarz.Anonymous - Sob 08 Wrz, 2007 ok dzieki M&Msy Misiek_lbn - Sob 08 Wrz, 2007 http://lkt.pl/viewtopic.php?t=5293Anonymous - Nie 09 Wrz, 2007