jako ze nie mam dostepu do dzialu Pimp My Ride to skrobne tu pare slowek:
samochod ogolnie bez wypasow bo taki chcialem, jedyne czego mi brakuje to szyberek ( takie miale zboczenie )
- skrzynka manual, xenonki, laczki 17 cali a tak to standardzik GTI - najwazniejsze siedzi pod maska przebieg 49 tysi z groszami.
Fotersy:
p.s. Odnosnie postu troche wyzej, w zyciu diesla FreeMan - Pią 04 Lip, 2008 Witam wszystkich nowych.
przez chwile myslalem czy nie kupic takiego golfika, bo zewnetrznie bardzo mi sie podoba.... ale wnetrze poprostu zabija... takie samo siedzenie widzialem w skodzie 105L. Myslalem ze VW jest bardziej ciekawe od seata ale sie mylilem. Bez urazy Infra.... to moje subiektywne zdanie.
ps. nie naklepalo Cie ostanio jakies srebrne clio na swiatlach ?ps - Pią 04 Lip, 2008 hehe, wszystko jest mocno subiektywne. Mi (mnie) sie te fotele bardzo podobaja. Zwlaszcza krata a'la mk1 gti.Anonymous - Pią 04 Lip, 2008 no jeszcze nie mialem okazji zostac sklepanym na swiatlach w tym diable, ale jeszcze wszystko przede mna
Mi osobiscie wnetrze bardzo odpowiada jest superwygodne i bardzo ergonomiczne a tapicera to wlasnie uklon w strone pierwszej gen. GTI i taka chcialem
ps - masz pojazd ktorym troche polatalem ale ze wyrabiasz z utrzymaniem tego demona to respekt Gaydek - Pią 04 Lip, 2008 Infra, cześć. Fajne autko, ale Leon II Cupra fajniejszy .
AndrzejRU, cześć.OSKAR - Pią 04 Lip, 2008 Witam nowych ludzikow Anonymous - Pią 04 Lip, 2008 czesc Gaydek - o leonie myslalem ale o I bo II to wedlug mnie porazka jak cala reszta nowych seatow. Seaty sie skonczyly na przejsciowkach czyli w 2002 r. A i tak najpiekniejsze sa Izy Cupry 96-99 mi - Pią 04 Lip, 2008
Infra napisał/a:
Seaty sie skonczyly na przejsciowkach czyli w 2002 r.
to one się kiedyś zaczęły? Gaydek - Pią 04 Lip, 2008 Infra, nie znasz się , ale masz fajne autko .
PS. Czy to pierwszy Golf V GTi w HH? .saxorulez - Pią 04 Lip, 2008 Infra,
jakie plany? zostawiasz serię.. coś podłubiesz?
Bo 2.0 TFSI to kolejny fajny silnik w grupie VAG który można łatwo i przyjemnie dłubać..
AndrzejRU,
205 GTi - past master, autko które zawsze mi sie podobało... dawaj foty, jak jest seria z zewnątrz to już masz plusa saxorulez - Pią 04 Lip, 2008
Gaydek napisał/a:
PS. Czy to pierwszy Golf V GTi w HH?
bywały jakeiś ale przelotnie.. liczymy ze ten zostanie na dłuzej Anonymous - Pią 04 Lip, 2008 a wogole to o co chosi z tym Jankiem muzykantem ? porazka
narazie objezdzam furke ale czuje ze niedlugo wyladuje chips oraz blow-off Nie ma to jak dobre sykniecie.
No jak bedzie milo to chetnie tu sobie posiedze, doswiadczenie klubowe juz mam - od 2005 roku w Klubie Seata mi - Pią 04 Lip, 2008 Andrzeju RU - pisz wszystko o swoim pugu - co to za jeden?FreeMan - Pią 04 Lip, 2008
Infra napisał/a:
ps - masz pojazd ktorym troche polatalem ale ze wyrabiasz z utrzymaniem tego demona to respekt
takim jak moj napewno nie latales.... co do Twojej porazki ze swiatel to chetnie moge byc tym pierwszym .....
Tak serio to golf na zywca kopie po jajcach Gratulacje wyboru!!
ps. wyrabiam na utrzymanie clio bo pracuje w ASO Renault