To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Anonymous - Pią 04 Lip, 2008

witam wszytskich

hmm jakie prowokacje ? :>

jako ze nie mam dostepu do dzialu Pimp My Ride to skrobne tu pare slowek:

samochod ogolnie bez wypasow bo taki chcialem, jedyne czego mi brakuje to szyberek ( takie miale zboczenie :P )
- skrzynka manual, xenonki, laczki 17 cali a tak to standardzik GTI - najwazniejsze siedzi pod maska :) przebieg 49 tysi z groszami.

Fotersy:

p.s. Odnosnie postu troche wyzej, w zyciu diesla ;)

FreeMan - Pią 04 Lip, 2008

Witam wszystkich nowych.

przez chwile myslalem czy nie kupic takiego golfika, bo zewnetrznie bardzo mi sie podoba.... ale wnetrze poprostu zabija... takie samo siedzenie widzialem w skodzie 105L. Myslalem ze VW jest bardziej ciekawe od seata ale sie mylilem. Bez urazy Infra.... to moje subiektywne zdanie.

ps. nie naklepalo Cie ostanio jakies srebrne clio na swiatlach ?

ps - Pią 04 Lip, 2008

hehe, wszystko jest mocno subiektywne. Mi (mnie) sie te fotele bardzo podobaja. Zwlaszcza krata a'la mk1 gti.

no jeszcze nie mialem okazji zostac sklepanym na swiatlach w tym diable, ale jeszcze wszystko przede mna :)

Mi osobiscie wnetrze bardzo odpowiada jest superwygodne i bardzo ergonomiczne a tapicera to wlasnie uklon w strone pierwszej gen. GTI i taka chcialem :)

ps - masz pojazd ktorym troche polatalem :) ale ze wyrabiasz z utrzymaniem tego demona to respekt :jupi:

Gaydek - Pią 04 Lip, 2008

Infra, cześć. Fajne autko, ale Leon II Cupra fajniejszy 8) .

AndrzejRU, cześć.

OSKAR - Pią 04 Lip, 2008

Witam nowych ludzikow ;d ;d

czesc Gaydek - o leonie myslalem ale o I bo II to wedlug mnie porazka jak cala reszta nowych seatow. Seaty sie skonczyly na przejsciowkach czyli w 2002 r. :P A i tak najpiekniejsze sa Izy Cupry 96-99 :D
mi - Pią 04 Lip, 2008

Infra napisał/a:
Seaty sie skonczyly na przejsciowkach czyli w 2002 r. :P

to one się kiedyś zaczęły? :rotfl:

Gaydek - Pią 04 Lip, 2008

Infra, nie znasz się :P , ale masz fajne autko :ok: .

PS. Czy to pierwszy Golf V GTi w HH? :> .

saxorulez - Pią 04 Lip, 2008

Infra,

jakie plany? zostawiasz serię.. coś podłubiesz?

Bo 2.0 TFSI to kolejny fajny silnik w grupie VAG który można łatwo i przyjemnie dłubać..

AndrzejRU,

205 GTi - past master, autko które zawsze mi sie podobało... dawaj foty, jak jest seria z zewnątrz to już masz plusa :D

saxorulez - Pią 04 Lip, 2008

Gaydek napisał/a:
PS. Czy to pierwszy Golf V GTi w HH?

bywały jakeiś ale przelotnie.. liczymy ze ten zostanie na dłuzej :D

a wogole to o co chosi z tym Jankiem muzykantem ? porazka ;D

narazie objezdzam furke ale czuje ze niedlugo wyladuje chips oraz blow-off :) Nie ma to jak dobre sykniecie.

No jak bedzie milo to chetnie tu sobie posiedze, doswiadczenie klubowe juz mam - od 2005 roku w Klubie Seata ;)

mi - Pią 04 Lip, 2008

Andrzeju RU - pisz wszystko o swoim pugu - co to za jeden?
FreeMan - Pią 04 Lip, 2008

Infra napisał/a:

ps - masz pojazd ktorym troche polatalem :) ale ze wyrabiasz z utrzymaniem tego demona to respekt :jupi:

takim jak moj napewno nie latales.... co do Twojej porazki ze swiatel to chetnie moge byc tym pierwszym .....
Tak serio to golf na zywca kopie po jajcach :) Gratulacje wyboru!!

ps. wyrabiam na utrzymanie clio bo pracuje w ASO Renault :)