KonradMK - Wto 06 Sty, 2009 hehehe o kurde to ja muszę uważać w takim razie
warto jednak zmienić bank raz na 2 lata Anonymous - Wto 06 Sty, 2009 ups to chujowa wiadomość w nowym roku
mam nadzieje,ze 2005 & 06 nie beda wyciągać, bo mam tam spore zaległości pP - Wto 06 Sty, 2009 dziwi mnie, że nie zamknąłeś starego konta (chyba ze zrobiłeś to a konto dalej istnieje )
słyszałem o takim przypadku, że ktoś jak nie zamknął konta to za jego prowadzenie naliczali non stop kasę a gdy chciał wziąć kredyty na mieszkanie to był na liście dłużników,
a co do mandatów to właśnie słyszałem ze po 2-3 latach może wpaść komornik, ale tylko wtedy jak się mandaty złożą na większą sumępP - Wto 06 Sty, 2009 druga oddzielna sprawa odbiegając od głownego wątku,
miał ktoś przypadek, słyszał lub gdzieś czytał o czymś takim, że jak mi pęknie płyta z grą to wysyłając ją do dystrybutora dostanę od niego nówkę??
ja coś takiego kiedyś słyszałem ale nie wiem czy to prawda?lenny - Wto 06 Sty, 2009
pP napisał/a:
dziwi mnie, że nie zamknąłeś starego konta
ziom, oczywiście, że zamknąłem ale to Pekao więc sobie z tym nie poradzili... napisałem nawet od razu dodatkowe pismo do nich, że od dnia X uważam konto za zamknięte i jeśli jest inaczej to niech dadzą znać.
a jeśli chodzi o wykroczenia (a mandaty tym właśnie są) to przedawnienie następuje po 3 latach!
powodzenia!:)
ja im i tak nie zapłacę!:)Misiek_lbn - Wto 06 Sty, 2009 sory za głupie pytanie, ale czemu nie płacicie mandatów
wiem, rozumiem, po co wydawać kasę, ale nie narobi się sobie tym jakiejś lipy
pytam bo nie wiem KonradMK - Wto 06 Sty, 2009 ja nie płacę bo mi szkoda kasy na pierdoły, ja nie głosowałem ZA w sprawie mandatów k-mart - Wto 06 Sty, 2009 Kto nie glosuje na PO ten z rosji! michool_vt - Wto 06 Sty, 2009
lenny napisał/a:
amatorstwo straszne!
nie moge CHRZANEK - Wto 06 Sty, 2009
lenny napisał/a:
konto zostało zablokowane, brak możliwości ruszenia kasy bez spłaty zaległości... i byłoby naprawdę fatalnie, gdyby nie fakt, że konto które zostało zajęte jest moim starym kontem
Zatem w obecnej chwili zwisa Ci to kalafiorem ??Janusz - Wto 06 Sty, 2009 nie czaje... od was to sciagaja po kilku latach te mandaty..... a do meni komornik pzreszedł osobiscie z mandatem dla mnie na 300zł i to po jakichs 4 miesiacach od dostania mandatu, Przy okazji przyniusł mandat brata który miał dwa miesiace...... pP - Wto 06 Sty, 2009 widać strasznie niecierpliwi komornicy u Ciebie w okolicy qbus - Wto 06 Sty, 2009 do mnie zawsze z poczatkiem roku jak pit rozliczam przychodza po zalegle mandaty...Vlodarsky - Wto 06 Sty, 2009 ale co ten komornik zrobi jak nie mam na siebie nic poza samochodem ? a właściwie jak sprzedam C2 to będe miał na siebie tylko pół samochodu (współwłaściciel) i nic więcej mam 2x100zł i 1x50zł - gdzieś mi się druczki pogubiły a poza tym dwa z tych mandatów to już wchodzą w trzeci rok Niemy - Wto 06 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
ale co ten komornik zrobi jak nie mam na siebie nic poza samochodem ?
miałem taka sytuacje (jedynie auto na współwłasność i tu tylko nie jestem pewny, czy mogą je zlicytować czy tez nie) i biedny komornik był w kropce, powiedział, ze jak będę miał jakieś pieniądze to żebym chociaż cześć wpłacił