To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

KonradMK - Wto 06 Sty, 2009

hehehe o kurde to ja muszę uważać w takim razie :D
warto jednak zmienić bank raz na 2 lata :D

Anonymous - Wto 06 Sty, 2009

ups to chujowa wiadomość w nowym roku :/

mam nadzieje,ze 2005 & 06 nie beda wyciągać, bo mam tam spore zaległości o_O

pP - Wto 06 Sty, 2009

dziwi mnie, że nie zamknąłeś starego konta (chyba ze zrobiłeś to a konto dalej istnieje :/ )

słyszałem o takim przypadku, że ktoś jak nie zamknął konta to za jego prowadzenie naliczali non stop kasę a gdy chciał wziąć kredyty na mieszkanie to był na liście dłużników,

a co do mandatów to właśnie słyszałem ze po 2-3 latach może wpaść komornik, ale tylko wtedy jak się mandaty złożą na większą sumę

pP - Wto 06 Sty, 2009

druga oddzielna sprawa odbiegając od głownego wątku,

miał ktoś przypadek, słyszał lub gdzieś czytał o czymś takim, że jak mi pęknie płyta z grą to wysyłając ją do dystrybutora dostanę od niego nówkę??

ja coś takiego kiedyś słyszałem ale nie wiem czy to prawda?

lenny - Wto 06 Sty, 2009

pP napisał/a:
dziwi mnie, że nie zamknąłeś starego konta

ziom, oczywiście, że zamknąłem ale to Pekao więc sobie z tym nie poradzili... napisałem nawet od razu dodatkowe pismo do nich, że od dnia X uważam konto za zamknięte i jeśli jest inaczej to niech dadzą znać.

a jeśli chodzi o wykroczenia (a mandaty tym właśnie są) to przedawnienie następuje po 3 latach!
powodzenia!:)

ja im i tak nie zapłacę!:)

Misiek_lbn - Wto 06 Sty, 2009

sory za głupie pytanie, ale czemu nie płacicie mandatów :?:
wiem, rozumiem, po co wydawać kasę, ale nie narobi się sobie tym jakiejś lipy :?:

pytam bo nie wiem :)

KonradMK - Wto 06 Sty, 2009

ja nie płacę bo mi szkoda kasy na pierdoły, ja nie głosowałem ZA w sprawie mandatów :D
k-mart - Wto 06 Sty, 2009

Kto nie glosuje na PO ten z rosji! :D
michool_vt - Wto 06 Sty, 2009

lenny napisał/a:
amatorstwo straszne!
:rotfl: nie moge :rotfl:
CHRZANEK - Wto 06 Sty, 2009

lenny napisał/a:
konto zostało zablokowane, brak możliwości ruszenia kasy bez spłaty zaległości... i byłoby naprawdę fatalnie, gdyby nie fakt, że konto które zostało zajęte jest moim starym kontem

Zatem w obecnej chwili zwisa Ci to kalafiorem ??

Janusz - Wto 06 Sty, 2009

nie czaje... od was to sciagaja po kilku latach te mandaty..... a do meni komornik pzreszedł osobiscie z mandatem dla mnie na 300zł i to po jakichs 4 miesiacach od dostania mandatu, Przy okazji przyniusł mandat brata który miał dwa miesiace...... :<
pP - Wto 06 Sty, 2009

widać strasznie niecierpliwi komornicy u Ciebie w okolicy xD
qbus - Wto 06 Sty, 2009

do mnie zawsze z poczatkiem roku jak pit rozliczam przychodza po zalegle mandaty...
Vlodarsky - Wto 06 Sty, 2009

ale co ten komornik zrobi jak nie mam na siebie nic poza samochodem ? :) a właściwie jak sprzedam C2 to będe miał na siebie tylko pół samochodu (współwłaściciel) i nic więcej :) mam 2x100zł i 1x50zł - gdzieś mi się druczki pogubiły :) a poza tym dwa z tych mandatów to już wchodzą w trzeci rok :)
Niemy - Wto 06 Sty, 2009

Vlodarsky napisał/a:
ale co ten komornik zrobi jak nie mam na siebie nic poza samochodem ?

miałem taka sytuacje (jedynie auto na współwłasność i tu tylko nie jestem pewny, czy mogą je zlicytować czy tez nie) i biedny komornik był w kropce, powiedział, ze jak będę miał jakieś pieniądze to żebym chociaż cześć wpłacił :rotfl:

i tyle go widziałem :faja: