zefir - Czw 20 Sie, 2015 Ustawienia domyslne sa troche z czapy jak zwykle na pada, ale sciagnalem ustawienia z forum project cars i jest zajebiscie.was79 - Czw 20 Sie, 2015
zefir napisał/a:
Project Cars,
Trochę mnie wkurwia już ta gra, bo:
-każde minimalne przycięcie trawnika to drama, i zaraz obraca auto, jak chce,
-na kwalifikacjach to samo, dotknięcie trawnika (!) nawet na prostej (nie ścięcie zakrętu) powoduje nie zaliczenia czasu danego kółka.zefir - Czw 20 Sie, 2015 sciagales najnowszego patcha?
kurde nie wiem, ja lece grubo po tarkach i jest ok. pare razy wlecialem na trawnik na prostej i nie bylo czegos takiego.
apropo obracania etc jak zmienilem ustawienia pada i czulosci, jezdzi mi sie ok, choc model jazdy jest wymagajacy, co mnie cieszy was79 - Czw 20 Sie, 2015 Kupiłem na premierę i od tego czasu jeżdżę i kilkadziesiąt godzin mam nabite
W kwalifikacjach, jest non-stop: nie zaliczono, nie zaliczono, aż do zrzygania.
Obracanie nie jest związane ze sterowaniem, tylko ze zjebaną fizyką, gdzie ponad dwutonowego merca umie trawniczek A4 obrócić.
Poza tym fajne.
Aha project cars 2 nie kupię, bo zrobili ludzi w uja. Zbierali kasę na kicku i miał być ekstra support (auta, trasy itd.), z czym na razie jest dno. Ale za to 2 zapowiedzieli zefir - Czw 20 Sie, 2015 Kurde ja wszystkie kwali bez problemu robie czasy , jak i z obracaniem nie mam jakis hiper problemów... chyba ze jest deszczowo
Wojtek moze jest problem z lacznikiem miedzy padem a grą
a tak serio zobacz czy pobrało Ci patch 2.0was79 - Czw 20 Sie, 2015 Mam wszystko.
Aha project cars 2 nie kupię, bo zrobili ludzi w uja. Zbierali kasę na kicku i miał być ekstra support (auta, trasy itd.), z czym na razie jest dno. Ale za to 2 zapowiedzieli. Cwaniaczki zefir - Czw 20 Sie, 2015 No z autami narazie jest srednio, wykonane i dzwiek mega ale ich ilosc przy Forzie i GT nie powala a jak cos doloza to za wszystko w PSN trzeba doplacic pare zyli
ja jestem narazie zajarany i jest to najlepsza scigałka na konsole w jaka od dawna gralem, bo arcadowe mnie wkurwiaja po kilku dnia grania.
Alternatywa jest Forza6 ktora niedlugo wyjdzie na xone ale model jazdy jest tam bardziej uproszczony.was79 - Czw 20 Sie, 2015 Abstrahując od obietnic, kawał porządnej gry jest i kilka ciekawych aut też. Kamery też fajnie ogarnęli, nawet w widoku z wnętrza kasku, dźwięk jest przytłumiony.
Ale, ale na jesień nfs underground! znowu będę mocował spojlery na wkręty i neony na trytytki zefir - Czw 20 Sie, 2015 Zobaczymy co stworza, ale chetnie bym tez przypomontowal jakies swiecace spryskiwacze i poscigal sie w takim klimaciewas79 - Czw 20 Sie, 2015 z tego kawałka gameplayu, co się pałęta po YT, powinno być smacznie, a NOS będziemy kupować w hurcie zefir - Czw 20 Sie, 2015 Najlepiej to jakby jakies demko wypuscili was79 - Czw 20 Sie, 2015 Po wpadce z the crew, gdzie dali demo, wielu nie będzie chętnych.zefir - Czw 20 Sie, 2015 no w ciemno 200zl nie zamierzam wydawac bo jak gra bedzie kicha to nawet sie tego pozniej nie sprzeda nawet z tego doniczki nie mozna zrobic pozniejbizon - Czw 20 Sie, 2015 U mnie na kwalifikacjach wystarczy raz coś odwalić i później cały czas wyskakuje, że niezaliczone, nawet jak jadę prawidłowo, ale i tak zalicza na koniec was79 - Czw 20 Sie, 2015