Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Pią 28 Lis, 2014 dobra napisze dosadniej
kupujac bmw 3 chcialbym w mpakiecie i na fajnych 18 albo 19 a nie podstawe na 16"
tak samo w audi chcialbym sline i dobre kolo
po prostu zwykla podstawowa beemka i audi mnie nie kreci... dokladnie tak samo jak vw, wiec po co przeplacac
wiecej emocji budzi we mnie skoda RS w pakiecie challenge niz bieda wersja bmw, audi, volvo, mercedesa, jaguara itd kamil - Pią 28 Lis, 2014 a ja nadal wolałbym 3 letnie auto i połowę tej kwoty co za nowe mieć w kieszeni Kamill - Pią 28 Lis, 2014
kamil napisał/a:
a ja nadal wolałbym 3 letnie auto i połowę tej kwoty co za nowe mieć w kieszeni
+1PiTT - Pią 28 Lis, 2014
kamil napisał/a:
a ja nadal wolałbym 3 letnie auto i połowę tej kwoty co za nowe mieć w kieszeni
pewnie ze lepiej, ale nie zawsze jest tak jak bys chcial:
a) nie masz pewnosci ze wszystko jest tak jak w opisie
b) koniec gwarancji a fury tak sa produkowane zeby zaczely sie sypac jak konczy sie gwar po np. 2-3 latach
c) z ta kieszenia moze byc roznie jak na dzien dobry czeka Cie wymiana 4 wtryskow, dpf i turbiny... szybko kieszen zrobi sie pusta
sensownie jest kupić 2-3 letnie auto które ma przedłużoną gwar do 5 lat, jest z pewnego źródła, serwisowane i zadbane - takie oferty oczywiście że są superCartoon - Pią 28 Lis, 2014 Problem z 3 letnimi autami jest taki, że te, które są na sprzedaż w 90% mają przeszłość wypadkową.
Mało kto sprzedaje samochód po 3 latach, bo wie, że wtedy właśnie traci najwięcej (no dobra, fiestę sprzedałem po 1,5roku, ale dużo nie straciłem )PiTT - Pią 28 Lis, 2014 ja tez bym sprzedal fure po 2-3 latach i to bez wiekszych powodow
kupujac z komisu salonowego zawsze mozesz sprawdzic przeszlosc i ew. otrzymac ich "certyfikat" czy tez gwarancje stanu faktycznego
co innego z ogloszenia albo od mirka z komisu, ciekawe czemu tak swieze auta stoja w tych komisach w mega atrakcyjnych cenach Kamill - Pią 28 Lis, 2014 Nie można się wszystkiego bać całe życie Cartoon - Pią 28 Lis, 2014 Z komisami salonowymi też wcale nie jest tak różowo...
Kamill, jeszcze parę lat temu byłem przeciwnikiem kupowania nowych aut, potem życie zweryfikowało moje podejście. Jako główne auto w domu wolę kupować salonowe.kamil - Pią 28 Lis, 2014 za 100 mam coś takiego http://allegro.pl/volkswa...4820716911.html . Stówa zostaje jeszcze w kieszeni a masz max, co VW może CI zaoferowaćPiTT - Pią 28 Lis, 2014 dobry silnik
wiesz, tylko w tej kasie jest jednak inne pole manewru niz przy 50
za 100 mozesz kupic nowe auto z 5 letnia gwar. albo jak wkleiles szybsze, ale bez niej
za 50 nie kupisz nowego auta sredniej klasykamil - Pią 28 Lis, 2014 no tak, ale podczepiam się pod kwotę nówka za 200 jak tutaj tak pięknie wymieniacie i używkaNiemy - Pią 28 Lis, 2014
kamil napisał/a:
ej no bez przesady, takie fury jak BMW/Mercedes/Volvo czy Jaguar to nie są golasy w podstawie
są i to straszne! Najczęściej mają mniej podstawowego wyposażenia niż auta klasy średniej.Jakarti - Pią 28 Lis, 2014 ale maja PRESIGE Walle - Pią 28 Lis, 2014
Niemy napisał/a:
kamil napisał/a:
ej no bez przesady, takie fury jak BMW/Mercedes/Volvo czy Jaguar to nie są golasy w podstawie
są i to straszne! Najczęściej mają mniej podstawowego wyposażenia niż auta klasy średniej.
zależy co kto przez to rozumie.
Wiadomo, że koreańscy więcej napchają do Optimy w standardzie, ale czymś muszą nadrobić brak PRESTIGU.
mi nie jest potrzebne D NAVI, el skł lus, el fot, aut dom kl, 19, itp.
Co kto lubi.Niemy - Pią 28 Lis, 2014 Ale nie mów, że w aucie za 100tys pln normalne jest brak np: uchwytów na kubki, tempomatu, gniazdka zapalniczki, albo że w standardzie dają fotele bez żadnego kompletnie trzymania bocznego, płaskie i twarde jak taborety. Do tego stalowe felgi, nie lakierowane lusterka i radio, które nie czyta mp3.