To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

zefir - Czw 20 Sie, 2015

ja jebe to wspolczuje :D

dobrze ze u mnie sie nic takiego nie dzieje, ja wyjebe na jednym kółku orzeła to nastepne lece normalnie z zegarkiem o życie

zefir - Pią 21 Sie, 2015

Wczoraj pojezdzilem pagani chyba z 30 minut tylko dlatego ze brzmi oblednie, musialem odkurzyc kino domowe :D

serio jest jeszcze lepiej niz myslalem przy zakupie tej gry, choc doczytalem ze przed tym patchem 2.0 byla masakra o ktorej piszecie i gra byla mega zabugowana.

Wlasnie lukam na pomysl na Project Cars 2 i bardzo mi sie to podobuje.

Alexxx - Pią 21 Sie, 2015

Wy w to na padzie gracie? o_O
zefir - Pią 21 Sie, 2015

No ja nie mam gdzie zamontowac kiery, wheel stand pro przerabialem i dla mnie jest to mega nie wygodne jak sie nie podepnie tego pod stelarz z kubełkiem.

Po za tym kiera typu Logtech DFP czy cos to jest bez sensu, mi sie dopiero jezdziło spoko na G27 lub innych profi zestawach.

was79 - Pią 21 Sie, 2015

Ceny kierownic do ps4 :d
PiTT - Sob 22 Sie, 2015

odpalilem wczoraj na pc project cars i assetto corsa... moze jak ktos nie gral w to drugie to moze sie wydawac ze project nie jest zly, ale w innym przypadku jest przepasc...
nie przesadzam, po prostu przepasc :)
proponuje na ac odpalic sobie gtr'a albo zonde zeby przekonac sie jak powinna brzmiec gra samochodowa ;)

Sibu - Sob 22 Sie, 2015

Tak jak myślałem, PC wydawało mi się strasznie konsolowe na filmikach.

Assetto Corsa ma chyba najlepszy Force Feedback jaki kiedykolwiek wyszedł. Jeszcze nigdy nie było tak realistycznie czuć ukł. kierowniczego jak tutaj. Dodatkowo zaczynają powoli wychodzić mody do AC i można już np. pojeździć po torze Poznań lub Mazdą MX5 ^_^

Najlepszą furą jest RUF CTR, pięknie tyłkiem wchodzi w zakręty, super się jeździ no i oczywiście driftowa wersja E30 idzie boczurami jak szatan :]

PiTT - Sob 22 Sie, 2015

@musialem edytowac bo bzdury pisalem po cydrze :D

dobra, konkrety
Assetto jest lepsze, nie ma wątpliwości, ale...
Project jest też na serio mega dobrą wyścigówką, jedyny mus to kiera bo pad odbiera całą frajdę z jazdy
Jesli przyjac ze Project smiga na konsolach to mozna smialo powiedziec ze mamy najlepsza wyscigowke konsolowa
na pececie juz nie jest to tak oczywiste, Assetto po poprawkach na serio wymiata i mozna jezdzic godzinami na pełnej podjarce... ;)

zefir - Nie 23 Sie, 2015

Tez jezdzilem u ziomka na Assetto plus wlasnie g27 i jest super sprawa, ale dla mnie kupowanie mocnego kompa plus kieraa.. blehh za duzo hajsu na bzdury :) wolalbym kupic seja w klatce i jezdzic na kjs :D
PiTT - Nie 23 Sie, 2015

zefir napisał/a:
Tez jezdzilem u ziomka na Assetto plus wlasnie g27 i jest super sprawa, ale dla mnie kupowanie mocnego kompa plus kieraa.. blehh za duzo hajsu na bzdury :) wolalbym kupic seja w klatce i jezdzic na kjs :D

nie trzeba az tak mocnego
ja jezdze na lapsie + logi gt, czyli dolna polka kierownic, ale i tak daje rade :)

anjas - Pią 28 Sie, 2015

I to jest kurwa skandal. Od ponad dwóch tygodni nie działa mi PSN. Nie da się grać na PS4 po sieci. Sony ma wszystko w dupie.
Problem jest chyba globalny, ale dotyczy tylko części użytkowników.
http://community.eu.plays...3542516/page/22

Podobno wystarczy wymienić router i powinno działać, ale kurwa, dlaczego mam wymieniać router skoro przez 2 lata było ok, i dziś też wszystko działa - PC, Xbox One, PS3. Tylko PS4 daje dupy.

Wyjebał bym tą konsolę (a raczej sprzedał w pizdu) gdyby nie fakt, że zapłaciłem już ponad 4 stówy za preorder fify 16 i bym to teraz stracił.

PiTT - Pią 28 Sie, 2015

czy to prawda ze kiera z ps3 nie dziala na ps4?
jak tak to jest to kurwa skandal :D
myslalem zeby kupic ps4 bo bym mial kiere ktora smiga na pc i ps3...
znajomy mi powiedzial ze nie pojdzie a ja sie pytam jakie jest racjonalne wytlumaczenie takiego manewru?

anjas - Pią 28 Sie, 2015

Nie działa i to ja Ci powiedziałem kiedyś że nie działa.
Nie ma racjonalnego wytłumaczenia. Ale w chooya walą wszyscy, bo wolant i pady z X360 też nie działają z Xone.

PiTT - Pią 28 Sie, 2015

to lipa, w takim razie nadal na pc trzeba ciac w symulatory
kupno nawet dobrej kiery pod x ona nie rozwiazuje problemu bo jej nie podepniemy pod pc :/

zefir - Sob 29 Sie, 2015

anjas napisał/a:
I to jest kurwa skandal. Od ponad dwóch tygodni nie działa mi PSN. Nie da się grać na PS4 po sieci. Sony ma wszystko w dupie.
Problem jest chyba globalny, ale dotyczy tylko części użytkowników.
http://community.eu.plays...3542516/page/22

Podobno wystarczy wymienić router i powinno działać, ale kurwa, dlaczego mam wymieniać router skoro przez 2 lata było ok, i dziś też wszystko działa - PC, Xbox One, PS3. Tylko PS4 daje dupy.

Wyjebał bym tą konsolę (a raczej sprzedał w pizdu) gdyby nie fakt, że zapłaciłem już ponad 4 stówy za preorder fify 16 i bym to teraz stracił.

wspolczuje u mnie wszystko bangla, czemu zaplaciles 4 stowy za fife?