AndrzejRU - było tak od razu CHRZANEK - Pią 04 Lip, 2008
Infra napisał/a:
oraz blow-job Nie ma to jak dobre łykniecie.
No pięknie pięknie
Na pewno spodobasz się Mi (nie mnie )
A tak serio to witam wszystkich nowych kolegów.
Szkoda że w tym golfie GTI nie ma "haldexa" - bo wtedy to by był niszczyciel evo a tak to po prostu 200konny golf.
Witam pięknego klasyka jakim bez wątpienia jest 205GTI
I ktoś tam jeszcze był z czymś innym - też witam Loko - Pią 04 Lip, 2008
Infra napisał/a:
oczywiscie mialem na mysli B grupę, uzylem za duzego skrotu myslowego
B grupowa 205 z napędem RWD też słabo Ci wyszła bo takiego czegoś też nie było Anonymous - Pią 04 Lip, 2008 nie ma to jak porazka na starcie
haldexa moze i nie ma ale niszczyciel to wciaz jest Anonymous - Pią 04 Lip, 2008 siemastrick - Pią 04 Lip, 2008 Witam
Golfik fajne auto, ostatnio miałem okazje kika razy na prawym jechac saxorulez - Sob 05 Lip, 2008 Infra,
co do dłubania.. nie lepiej zacząć od wydechu?
potem program i blow off (tutaj polecam FORGE są w opcji z regulacją i bez)
Na takim setupie może być 260-270KM. A jak zaczniesz od programu a potem wydech to już nie będzie tak dobrze..k-mart - Sob 05 Lip, 2008 Witam i o fotki pytamsaxorulez - Sob 05 Lip, 2008 strona wcześniej wszystko jest k-mart - Sob 05 Lip, 2008 oo fakt
205 ladne jak kazde 205,
golf sleeper anjas - Sob 05 Lip, 2008
strick napisał/a:
Witam
Golfik fajne auto, ostatnio miałem okazje kika razy na ręcznym jechac
Gratki strick!!!
saxorulez napisał/a:
potem program i blow job
co za forum!!! wypisuję się, za kurturalny jestem.Anonymous - Sob 05 Lip, 2008 @saxorulez
dzieki za podpowiedz, w takim razie zaczne od wydechu a potem pozostale mody 270 koni to juz bardzo wesoly wynik.. zeby tylko jeszcze 4motion bylo k-mart - Sob 05 Lip, 2008
Infra napisał/a:
zeby tylko jeszcze 4motion bylo
Bardzo madre slowa!
270KM, 4x4 by VAG i wyjmujesz EVO gt400 na suchym.
Za te slowa witam kolejny raz!
saxorulez - Sob 05 Lip, 2008 k-mart,
błagam Cię K-mart nie pisz tych swoich bajek.. plizz..
Nie każdy wie że to co piszesz to żarty i ktoś może złe winsoki wyciągnąć...MoRToN - Sob 05 Lip, 2008 Witamy Andrzeja