Michał - Czw 08 Sty, 2009 ma ktoś jakieś info na temat chryslera stratusa ?
awaryjność , dostępność części itd ?Vlodarsky - Czw 08 Sty, 2009
Michał napisał/a:
ma ktoś jakieś info na temat chryslera stratusa ?
awaryjność , dostępność części itd ?
ja mam tylko jedną informacje
jest brzydki bleee
CHRZANEK - Czw 08 Sty, 2009 Nie chce ktoś kupić najładniejszego peżota 106 na forum ???
Od razu mówię ze zapala w zime i wszystko z nim OK
W tym roku 30 stuka i trzeba pomysleć o własnym lokum...
Cholernie nie chce o tym mysleć ale już najwyzszy czas...
Jak by co to jestem otwarty na wszelkie propozycje.
Do sprzedam/kupie jeszcze nie wstawiam bo brakuje mi odwagi
Przy okazji chce zobie zrobić zestawienie kredytów mieszkaniowych - może ktoś już analizował i ma jakieś sugestie co warto a czego nie warto ?Bart - Czw 08 Sty, 2009 no jak to tak?
bez szybkiej furmanki zostaniesz?
edit: też jestem stary, też myślę o mieszkaniu - zabawowy samochód, którym jeżdżę (i Twój również) jest na tyle mało warty przy obecnych cenach mieszkań, że nie ma moim zdaniem sensu go sprzedawać.mi - Czw 08 Sty, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Nie chce ktoś kupić najładniejszego peżota 106 na forum ???
o nie, nie oddam!
No ale... Ale... No nie możesz przecież!Vlodarsky - Czw 08 Sty, 2009 Radek ma rację... Idąc tropem Michała uważam, że mieszkanie własne to wielka rzecz (przynajmniej dla mnie jest to ważniejsze niż furmanka) Radziu nie taka prosta sprawa z tymi kredytami teraz Kasia się rozgląda w moim i jej imieniu ale wkład własny poraża takich szaraczków jak my.
A furmankę zawsze można kupić tańszą, mniejszą... AX GTi np bo i tak masz służbowe auto Kibicuje Ci w tym temacie !!!!
Odwagi !!!!! a najlepiej jak 106 zostanie w rodzinie to będzie mniejszy płacz.Stf - Czw 08 Sty, 2009
Chrzanismo - Tancerz napisał/a:
Przy okazji chce zobie zrobić zestawienie kredytów mieszkaniowych - może ktoś już analizował i ma jakieś sugestie co warto a czego nie warto ?
ponoć Deutche Bank ma godną ofertę na CHF'ie jeszcze... o marży chyba poniżej 3%, ale wkład własny 20%. Niestety aktualne oprocentowania (libor czy wibor + marża) sięgają nawet 6-8%.mi - Czw 08 Sty, 2009 to jakieś pomówienia, mi nic takiego nie napisał...anjas - Czw 08 Sty, 2009
mi napisał/a:
o nie, nie oddam!
nie dało się zamienić w tej rejestracji cyferek 1i0 na litrerkę H?Anonymous - Czw 08 Sty, 2009 Mieszkanie nie skręca!!!Anonymous - Czw 08 Sty, 2009 Radek jak juz rozmawialismy w UC napewno ktoś się zdecyduje na LWA /..... moze STF moze MORTON Vlodarsky - Czw 08 Sty, 2009 [b]AndreXSi[/b jest nieciekawy k-mart - Czw 08 Sty, 2009 Kurde, niezly dzwiek ma to rs2 w 0;07:
http://fr.youtube.com/watch?v=EfAljYrnYi8 CHRZANEK - Czw 08 Sty, 2009 Panowie jeszcze chociaż potrzymam 106 do jakiegoś track dayu
Furmanka jak furmanka
A hacjende trzeba mieć swoją - choć by to było 30m2 na IVp. bez windy...Michał - Pią 09 Sty, 2009