I to jest kurwa skandal. Od ponad dwóch tygodni nie działa mi PSN. Nie da się grać na PS4 po sieci.
was79 - Sob 29 Sie, 2015 Resetowałeś go? Po necie do psn umiesz wejść?anjas - Sob 29 Sie, 2015
zefir napisał/a:
wspolczuje u mnie wszystko bangla, czemu zaplaciles 4 stowy za fife?
takie ceny. Drożyzna, Polska w ruinie. Wina Tuska.
was79 napisał/a:
Resetowałeś go? Po necie do psn umiesz wejść?
Resetowałem, przekierowywałem porty w routerze, modliłem się do św. Izydora - patrona internetu i wciąż dupa. Sporo ludzi na świecie ma ten problem.
Na www bez problemy wchodzę do PSN. Ino konsola nie może się zalogować. Sony daje dupska po całej linii.zefir - Sob 29 Sie, 2015
anjas napisał/a:
zefir napisał/a:
wspolczuje u mnie wszystko bangla, czemu zaplaciles 4 stowy za fife?
takie ceny. Drożyzna, Polska w ruinie. Wina Tuska.
kurde fifa 16 deluxe 259zl na ps4
masz edycje ze moze jebnac Messiego w potylice, jak przegrasz mecz?anjas - Sob 29 Sie, 2015 taka wersja z paczkami do FUT. Co tydzień wpada jedna złota paczka. Jak się gra w sieci to się przydaje, żeby zbudować dobry skład zefir - Sob 29 Sie, 2015 nie no ale serio zapłaciles za jakis zestaw 4 stowt czy kupiles ta wersje deluxe? bo ja deluxe celuje, ale najpierw czekam na demo.anjas - Sob 29 Sie, 2015 taką chyba kupiłem:
https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/przedsprzeda%c5%bc-ea-sports-fifa-16-edycja-mistrzowska/cid=EP0006-CUSA02126_00-FIFA16PRESELLSUPzefir - Sob 29 Sie, 2015 o ja jebe Jakarti - Sob 29 Sie, 2015 to najlepsza wersja!!
szkoda Andrzejek ze nie bangla zaraz demo wyjdzie to na xOne popykasz
u mnie live juz zadzialal, mieli jakas awarie ale chyba poziom wzrosl jak bylem na wakacjach bo mnie wypchneli z pierwszej ligi..zefir - Nie 30 Sie, 2015 mnie jakos tryb FUT nie porwał, moze teraz sie to zmieni , dlatego bede atakowac wersje deluxe, mam nadzieje ze demo nie bedzie jakas kicha.
Wieczorami ciagle pogrywam w Project Cars - zajebioza Jakarti - Śro 09 Wrz, 2015 anjas,
podbno dzisiaj wychodzi grywalne demo FIFY
sprawdzisz andrew co tam sie dzieje? czy warto i co sie zmienia "na zywo" ?anjas - Śro 09 Wrz, 2015 Nie podobno tylko na pewno. Nie dzisiaj tylko wczoraj i nie wychodzi tylko wyszło.
Ale reszta się zgadza
Grałem wczoraj kilka minut. Graficznie bardzo podobnie do '15, jest nowy tryb FUT: draft. Wybiera się na każdą pozycję jednego zawodnika z pięciu proponowanych i pyka meczyki. Nie wiem jak to będzie działało w finalnej wersji ale wczoraj zabawa była spoko.
Jak tylko wyjdzie pełna wersja to ją ściągnę z PSN i możemy popykać. Zapraszam.zefir - Śro 09 Wrz, 2015 Demo mnie utwierdziło równiez w zakupie nowej Fify
To jest super i mozna kupowac bez obawień Jakarti - Śro 09 Wrz, 2015 na czym gracie?