Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
roj - Pon 01 Gru, 2014
Bonczek napisał/a:
Panowie tylko ze każda marka ma inne ceny, inna filozofię sprzedaży, inny target itd. Porównanie A AMG do Clio w ogole dziwne
Dwa hothecze.koma600 - Pon 01 Gru, 2014 rabi którego oglądałeś dawaj linka?Anonymous - Pon 01 Gru, 2014 auto kumpla ojca,nie jest na sprzedaz,po prostu bylem sie przejechac i przymierzyc,wyglądam w tym jak krasnoludek...hmm moze dlatego ze jestem krasnoludkiemKamill - Pon 01 Gru, 2014
rabarbar napisał/a:
auto kumpla ojca,nie jest na sprzedaz,po prostu bylem sie przejechac i przymierzyc,wyglądam w tym jak krasnoludek...hmm moze dlatego ze jestem krasnoludkiem
Dawaj mx5, to auto skrojone pod Ciebie.roj - Pon 01 Gru, 2014
Kamill napisał/a:
rabarbar napisał/a:
auto kumpla ojca,nie jest na sprzedaz,po prostu bylem sie przejechac i przymierzyc,wyglądam w tym jak krasnoludek...hmm moze dlatego ze jestem krasnoludkiem
Dawaj mx5, to auto skrojone pod Ciebie.
jak otworzysz szyby i wystawisz przez nie ręce będziesz wyglądał po prostu jak w bezrękawniku Bonczek - Pon 01 Gru, 2014
roj napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Panowie tylko ze każda marka ma inne ceny, inna filozofię sprzedaży, inny target itd. Porównanie A AMG do Clio w ogole dziwne
Dwa hothecze.
Dacia Duster / BMW X1 nie idź ta droga, oprócz rodzaju nadwozia sa jeszcze inne wyróżniki.roj - Pon 01 Gru, 2014
Bonczek napisał/a:
roj napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Dwa hothecze.
Dacia Duster / BMW X1 nie idź ta droga, oprócz rodzaju nadwozia sa jeszcze inne wyróżniki.
nie napisałem że to są hatchbacki tylko hothecze. i nie porównywałem tych fur tylko do tego co napisałem o A klasie AMG dodałem info, że w najmocniejszej wersji clio z przed dekady klimatronik był wliczony w cenę.Bonczek - Pon 01 Gru, 2014 Napisałeś, że było lepiej wyposażone, nie że miało to wliczone w cenę, to znacząca różnica
Hothatch to tylko utarta nazwa - nie jest to ani klasa ani segment.
I tak samo jak X1 i Dustera zalicza się nadwoziowo do SUV`a to Duster jest zwykłym segm. B/C (nawet nie wiem dokładnie) podczas gdy X1 jest B/C premium. I tak samo jest z Clio Sport i A AMG.
Generalnie wracamy do tego co napisałem na początku
Cytat:
Panowie tylko ze każda marka ma inne ceny, inna filozofię sprzedaży, inny target itd.
roj - Wto 02 Gru, 2014 teraz rozumiem.
czyli gdyby w np. audi rs6 trzeba było dopłacić za elektryczne szyby, lusterka i centralny zamek to nie ma co wyrażać zdziwienia takim stanem rzeczy bo po pierwsze
Bonczek napisał/a:
Panowie tylko ze każda marka ma inne ceny, inna filozofię sprzedaży, inny target itd.
a po drugie
Bonczek napisał/a:
X1 i Dustera zalicza się nadwoziowo do SUV`a to Duster jest zwykłym segm. B/C (nawet nie wiem dokładnie) podczas gdy X1 jest B/C premium.
Walle - Wto 02 Gru, 2014
rabarbar napisał/a:
byłem przymierzyc sie do w140 500sel.bez sensu,wygladam w tym jak ...no chujowo wyglądam
zrobiłeś selfie?Bonczek - Wto 02 Gru, 2014 Roju no w zasadzie tak, w weekend Ci opowiem Walle - Śro 03 Gru, 2014 I generacja Volvo S80, silnik D5, ewentualnie 2.4 Pb + LPG? Zna ktoś ten automobil bliżej? Kumpel poszukuje czegoś wygodnego, niedrogiego w zakupie i jednocześnie w miarę ekonomicznego jeśli chodzi o spalanie ze względu na trasy.michool_vt - Śro 03 Gru, 2014 ten diesel w volvo fajnie brzmi i robi mega duze przebiegi bez awarii, ponoc trzeba uwazać na skrzynie automatyczne, rdza sie nie chytapcs - Śro 03 Gru, 2014 d5 niech sobie odpusci, bedzie mialo milion przebiegu
2.4 + gaz to calkiem dobry pomysl, czesci dosc drogie jak to w premium, ale wiekszosc jest w zamiennikach i przynajmniej silnik tani w serwisie. Ogolem na pewno tanszy w utrzymaniu od mercedesa czy audi, w zakupie tanszy niz duzo niz bmw. Podejrzewam, ze najdrozsze elementy do wymiany to tylni zawias wiec niech go sprawdzi oraz polosie, maglowice etc.
Jak automat to skrzynie, one tak do 250tys km starczaja zwykle, potem remont jakis sie nalezy w cenie polowy auta.anjas - Śro 03 Gru, 2014 A volvo v70, dwulitrowy diesel 163 KM w manualu? Przebieg mały - jakieś 60tys. km.
Na co uważać?