k-mart - Sob 05 Lip, 2008 No dobra, to byl ostatni raz.
Ale blagam Was przestancie z Waszej strony o EVO ze to niby taki dobry szybki skrecajacy samochod.
mi - Sob 05 Lip, 2008
k-mart napisał/a:
205 ladne
fakt
k-mart napisał/a:
jak kazde 205,
niestety - nie fakt r26rulez - Sob 05 Lip, 2008 witam i ja,
co do golfa,
saxorulez napisał/a:
co do dłubania.. nie lepiej zacząć od wydechu?
potem program i blow off (tutaj polecam FORGE są w opcji z regulacją i bez)
Na takim setupie może być 260-270KM
260-270 KM to sa mocno przesadzone wartosci.
tyle to moze miec leon cupra i to nawet w serii, ale on jest na gratch takich samych jak nowe s3.
z tego co slyszalem to gti programem i wydechem max 240KM- i to pod warunkiem ze nie masz skrzyni DSG
Saxorul moge sie mylic ale tak kiedys uslyszalem.
peżot b. fajnyAnonymous - Sob 05 Lip, 2008 spoko maroko te 200 na wirówie spokojnie starcza ( narazie )
no i narazie oszczedny jest lobuziak, jak sie zacznie dlubanina to bede musial wykupic stacje benzynowa heheanjas - Nie 06 Lip, 2008
Infra napisał/a:
no i narazie oszczedny jest lobuziak
tzn. ile pali?Dariano - Nie 06 Lip, 2008 4litry w trasieNiemy - Nie 06 Lip, 2008 ...przy butowaniu na maxBart - Nie 06 Lip, 2008 .. dzięki magnetyzeromNiemy - Nie 06 Lip, 2008 i spojlerom zmniejszającym opór powietrzaAnonymous - Nie 06 Lip, 2008
anjas napisał/a:
Infra napisał/a:
no i narazie oszczedny jest lobuziak
tzn. ile pali?
na chwile obecna ok. 11 litrow przy pedale w podlodze przez wiekszosc czasu saxorulez - Nie 06 Lip, 2008
r26rulez napisał/a:
260-270 KM to sa mocno przesadzone wartosci.
tyle to moze miec leon cupra i to nawet w serii, ale on jest na gratch takich samych jak nowe s3.
z tego co slyszalem to gti programem i wydechem max 240KM- i to pod warunkiem ze nie masz skrzyni DSG
Saxorul moge sie mylic ale tak kiedys uslyszalem.
nie wiem ile takich Golfów jeździ nadłubanych w PL ale w UK i US (skąd jest bardzo dużo programów) wygląda to inaczej.
wersja 200KM + wydech + program -> 260-270KM
wersja 230KM + program -> 280KM
wersja 265KM + program -> 300KM
Wszystko zależy od tego kto to stroi i na bazie jakich map... są firmy takie jak AMD Technik gdzie trzaskają +70KM z programu i wydechu a +50KM z samego remapu
Kolejna firma to Awesome GTI - stamtąd też takie auta wyjeżdżają..
Wartości mogą się wydawać masakryczne ale widziałem już takich projektów w UK/US za dużo żeby mówić o przypadkach
Nie wiem na czym bazują w PL może tunerzy nie mają ochoty ruszyć dupy na szkolenie albo im EGO nie pozwala na korzystanie z map bazowych firm AMD, APS lub Superchips
Sam przechodziłeś to w swoim R26 - każdy się bał tego dotknąć a rozwiązanie się znalazło...strick - Nie 06 Lip, 2008
Infra napisał/a:
na chwile obecna ok. 11 litrow przy pedale w podlodze przez wiekszosc czasu
Mało Ci pali, kumplowi dsg ok 13Anonymous - Nie 06 Lip, 2008 totez dlatego stwierdzilem ze malo, myslalem ze bedzie wiecej - moze benzynka lepsiejsza ? nie wiem, ja sobie leje od poczatku 98Anonymous - Nie 06 Lip, 2008
MoRToN napisał/a:
Witamy Andrzeja
siema Norton Comander k-mart - Nie 06 Lip, 2008 A jak jest z trzymaniem serii w nowych VAG'ach?
Mam na mysli n.p. nowego leona 285KM, S3 265, golf gti i co tam jeszcze jest?
+/-?