To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

szymlorek - Pią 09 Sty, 2009

Zrobiłem szybki risercz cen mieszkań wawa/wro/wch i nie zazdroszcze wam nic a nic o_O moje zadupie jednak nie jest takie złe :rotfl:
Bart - Pią 09 Sty, 2009

hehe, takie uroki życia na prowincji. Zapewne niezłe mieszkanie u mnie w okolicy to cena garażu w centrum warszawy ;D
KonradMK - Pią 09 Sty, 2009

bez przesady, u nie garaż kosztuje ok 30 tysi, to chyba za to mieszkania nawet w Afryce się nie kupi
Bart - Pią 09 Sty, 2009

u mnie na osiedlu (dość spokojna dzielnica umierającego bytomia) przy pewnej dozie szczęścia dwupokojowe nieduże mieszkanie (~40m kw.) można znaleźć za 100-110 tysięcy :]

hmmm moje miejsce garażowe ma na oko 8-10 mkw czyli 3 tysie za metr wychodzi :D No to faktycznie mógłbyś sobie tu za to samo kupić garaż hehe
Michał - Pią 09 Sty, 2009

30 tysia to norma w stolycy
pP - Pią 09 Sty, 2009

Michał napisał/a:

i nawet za to nie dostaniesz metra wolnej przestrzeni z każdej strony ;[

niestety ja parkuję praktycznie opierając auto lusterkiem o ścianę żeby wyjść z drugiej strony.
GOKART - Pią 09 Sty, 2009

pP napisał/a:
Michał napisał/a:

i nawet za to nie dostaniesz metra wolnej przestrzeni z każdej strony ;[

łał, to nawet nie tak kosmicznie drogo w porównaniu do zapyziałego Szczecina gdzie wołają 25 tys. i też żeby się wydostać z samochodu trzeba naśladować dźina wydostającego sie z lampy alladyna :D

mi - Pią 09 Sty, 2009

GOKART napisał/a:
naśladować Dżona wydostającego sie z lampy alladyna :D

to ma jakiś związek z narkotykami?

Bart - Pią 09 Sty, 2009

Cytat:
Sosnowiecka policja zatrzymała w centrum miasta około godziny 23. mężczyznę driftującego na wózku inwalidzkim. Jak się okazało był pod wpływem narkotyków. Kartoteka policyjna odnotowuje jego wcześniejsze wyczyny takie jak: palenie haszyszu przy pomocy kuli, handel narkotykami i rozprowadzanie zdjęć rozebranych protez.

CHRZANEK - Pią 09 Sty, 2009

Takie rzeczy to tylko na ślunsku...
mi - Pią 09 Sty, 2009

o fak, wpadł!
qbus - Pią 09 Sty, 2009

Kolo mistrz... niezly imprezowicz... zdjecia rozebranych protez kopia po jajcach... co teraz chlopaki zrobicie?
mi - Pią 09 Sty, 2009

odbijemy Dżona! A jak!