szymlorek - Pią 09 Sty, 2009 Zrobiłem szybki risercz cen mieszkań wawa/wro/wch i nie zazdroszcze wam nic a nic moje zadupie jednak nie jest takie złe Bart - Pią 09 Sty, 2009 hehe, takie uroki życia na prowincji. Zapewne niezłe mieszkanie u mnie w okolicy to cena garażu w centrum warszawy KonradMK - Pią 09 Sty, 2009 bez przesady, u nie garaż kosztuje ok 30 tysi, to chyba za to mieszkania nawet w Afryce się nie kupiBart - Pią 09 Sty, 2009 u mnie na osiedlu (dość spokojna dzielnica umierającego bytomia) przy pewnej dozie szczęścia dwupokojowe nieduże mieszkanie (~40m kw.) można znaleźć za 100-110 tysięcy KonradMK - Pią 09 Sty, 2009 hmmm moje miejsce garażowe ma na oko 8-10 mkw czyli 3 tysie za metr wychodzi No to faktycznie mógłbyś sobie tu za to samo kupić garaż heheMichał - Pią 09 Sty, 2009 30 tysia to norma w stolycypP - Pią 09 Sty, 2009
Michał napisał/a:
30 tysia to norma w stolycy
i nawet za to nie dostaniesz metra wolnej przestrzeni z każdej strony ;[KonradMK - Pią 09 Sty, 2009 niestety ja parkuję praktycznie opierając auto lusterkiem o ścianę żeby wyjść z drugiej strony.GOKART - Pią 09 Sty, 2009
pP napisał/a:
Michał napisał/a:
30 tysia to norma w stolycy
i nawet za to nie dostaniesz metra wolnej przestrzeni z każdej strony ;[
łał, to nawet nie tak kosmicznie drogo w porównaniu do zapyziałego Szczecina gdzie wołają 25 tys. i też żeby się wydostać z samochodu trzeba naśladować dźina wydostającego sie z lampy alladyna mi - Pią 09 Sty, 2009
GOKART napisał/a:
naśladować Dżona wydostającego sie z lampy alladyna
to ma jakiś związek z narkotykami?Bart - Pią 09 Sty, 2009
Cytat:
Sosnowiecka policja zatrzymała w centrum miasta około godziny 23. mężczyznę driftującego na wózku inwalidzkim. Jak się okazało był pod wpływem narkotyków. Kartoteka policyjna odnotowuje jego wcześniejsze wyczyny takie jak: palenie haszyszu przy pomocy kuli, handel narkotykami i rozprowadzanie zdjęć rozebranych protez.
CHRZANEK - Pią 09 Sty, 2009 Takie rzeczy to tylko na ślunsku...mi - Pią 09 Sty, 2009 o fak, wpadł!qbus - Pią 09 Sty, 2009 Kolo mistrz... niezly imprezowicz... zdjecia rozebranych protez kopia po jajcach... co teraz chlopaki zrobicie?mi - Pią 09 Sty, 2009 odbijemy Dżona! A jak!