To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Kamill - Śro 03 Gru, 2014

anjas napisał/a:
A volvo v70, dwulitrowy diesel 163 KM w manualu? Przebieg mały - jakieś 60tys. km.
Na co uważać?

Żeby ktoś nie zajebał.

PiTT - Śro 03 Gru, 2014

zeby nie mial opon z pierwszego montazu
anjas - Śro 03 Gru, 2014

:rotfl:
Kamill - Śro 03 Gru, 2014

;D
Walle - Śro 03 Gru, 2014

pcs napisał/a:
d5 niech sobie odpusci, bedzie mialo milion przebiegu

2.4 + gaz to calkiem dobry pomysl, czesci dosc drogie jak to w premium, ale wiekszosc jest w zamiennikach i przynajmniej silnik tani w serwisie. Ogolem na pewno tanszy w utrzymaniu od mercedesa czy audi, w zakupie tanszy niz duzo niz bmw. Podejrzewam, ze najdrozsze elementy do wymiany to tylni zawias wiec niech go sprawdzi oraz polosie, maglowice etc.

Jak automat to skrzynie, one tak do 250tys km starczaja zwykle, potem remont jakis sie nalezy w cenie polowy auta.

czyli manual rejczel. a elektronika stabilna?

Bonczek - Śro 03 Gru, 2014

:rotfl:
KarQ - Śro 03 Gru, 2014

Walle napisał/a:
pcs napisał/a:
d5 niech sobie odpusci, bedzie mialo milion przebiegu

2.4 + gaz to calkiem dobry pomysl, czesci dosc drogie jak to w premium, ale wiekszosc jest w zamiennikach i przynajmniej silnik tani w serwisie. Ogolem na pewno tanszy w utrzymaniu od mercedesa czy audi, w zakupie tanszy niz duzo niz bmw. Podejrzewam, ze najdrozsze elementy do wymiany to tylni zawias wiec niech go sprawdzi oraz polosie, maglowice etc.

Jak automat to skrzynie, one tak do 250tys km starczaja zwykle, potem remont jakis sie nalezy w cenie polowy auta.

czyli manual rejczel. a elektronika stabilna?

Ja z racji posiadania lubie Volviaki, teraz szukalem nowszego ale wybralem cos innego. Ogolnie z automatami jest slaby temat, bo sa bardzo powolne i wysrywaja sie bez zadnych oznak, a dobra naprawa wychodzi ok. 7tysi. Znajomy juz dwa raz temat przerabial, bo za pierwszym razem kupil uzywke za 3tysie, ktora mu posluzyla niecale pol roku.

Moje V50 bede za chwile wystawial, wiec jak chcialby mniejsze, ale pewne auto to zapraszam.

zajcev_28 - Śro 03 Gru, 2014

anjas napisał/a:

Na co uważać?

Po wpisaniu w google na co uważać, pierwsza propozycja:
uważaj na... plastikowe pudełka na jedzenie!

http://kobieta.fakt.pl/do...uly,507628.html

PiTT - Czw 11 Gru, 2014

Janusz - Czw 11 Gru, 2014

kto wrzuci to na forum mx5?? :rotfl: :rotfl:
kamil - Czw 11 Gru, 2014

Was ;D
Michał - Pią 12 Gru, 2014

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
michool_vt - Sob 13 Gru, 2014

joł, pany jak to jest z tymi silnikami 1,4 tsi w vw? do auta czy do kosza? pytam poważnie
kupić nowy z gwarą na 5 lat i mięć w dupie czy nie pchać sie w to?

Bonczek - Sob 13 Gru, 2014

Ja bym kupił.
PiTT - Sob 13 Gru, 2014

michool_vt napisał/a:
joł, pany jak to jest z tymi silnikami 1,4 tsi w vw? do auta czy do kosza? pytam poważnie
kupić nowy z gwarą na 5 lat i mięć w dupie czy nie pchać sie w to?

co chcesz wiedziec?
zrobilem dopiero nieco ponad 13kkm a mam tego 1.4tsi 160KM, wiec teoretycznie "wysilony" :lol2:
ogladalem dzisiaj paska b8, nadaje sie po calosci
jak ktos mowi ze chujnia to niech kupuje japonskie padlo ktore jest lata swietlne technologicznie i jakosciowo w tyle, ooo i chuj! ;D

wersja na wypasie z dieslem 190KM, dsg itd ok 160k pln, ale realnie za 150
wersja slabsza diesel 150KM manual ok 122k pln
porownujac to nowy pasek w tej samym pakiecie jest lepiej doposazony niz poprzedni
jest wiekszy w srodku, szerszy a jakosciowo nie odbiega od audi
mega dobre wrazenie zrobil na mnie
ale wiadomo, sa tacy co im znaczek skody lub vw na wspolgra z herbem szlacheckim :lol2: