PiTT - Sob 24 Sty, 2015 racja, tylko jak ktos potrzebuje mieszkania min. 3 pokojowego to raczej raty kredo i oplat nie bedzie mial 1.6
a jak dobrze sie zakrecisz to i do 2k mozna wyczaic 3 pokoje np. w bloku i przeczekac ten moment az sie wzbogaci
Żadnego kredytu nie będę bronić, ani nie mam zamiaru bluzgać ludzi którzy ciągle wynajmują mieszkania. Niech każdy robi co chce, kupuje gdzie chce , wynajmuje całe życie.
Tylko że za +/- 10-15 lat bede miał oba mieszkania spłacone ( jak i wielu moich znajomych ) , i wtedy chętnie sobie porozmawiam z osobami które dalej będą wynajmować
zgadzam sie tutaj z majkiem na handret percent
ale jesli ktos totalnie nie ma hajsu i bierze kredyt tak na styk swoich zdolności kredytowych to robi zle.
nie zgodzę sie ... w takiej sytuacji byłem
ps. przestańmy pierdolić o tych frankach - pójdźmy do syreniego razem MoRToN - Sob 24 Sty, 2015 Jak jeszcze raz pojde z tobą do syreniego to już na pewno nie styknie na rate MoRToN - Sob 24 Sty, 2015
Kórwa jak dostaną chociaż po złotówce pomocy w tym temacie to przechodzę na szarą strefe i pierdole zusy i podatki. Bez kitu co za naród
Na dofinansowanie działalności się już nie załapałem bo za dobrze szło to jeszcze teraz jeszcze będzie trzeba dokładać do 700 tys ludzi. ja pyerdole.Michał - Sob 24 Sty, 2015 DzIsiaj syreny. Mort, jaka, pitt? Ja ide na bank bo mam oblewanie swojego mieszkania na kredycie..w chf
Z chlorem bym sie napil ( dziwnie to brzmi) bo dobrze chlop piszeJakarti - Sob 24 Sty, 2015
Michał napisał/a:
nie zgodzę sie ... w takiej sytuacji byłem
starzy nic Ci nie pomogli?
ile razy bylismy na melanżu i miesięcznie pękało kilka stów? nie było tak źle majkul - nie pyerdol
mowie o ludziach, którzy nie mają nic. totalnie nic bo nie sa w stanie odlozyc 500zl miesiecznie.
PiTT napisał/a:
racja, tylko jak ktos potrzebuje mieszkania min. 3 pokojowego to raczej raty kredo i oplat nie bedzie mial 1.6
kurwa piter..
ja potrzebuje palacu.. jak ktos potrzebuje mieszkania 3 pokojowego bo ma 3ke dzieci i zarabia tyle, ze go nie stac na wieksze mieszkanie (wynajem czy kupno) to jest w dupie i ma przejebane. nie ma dla niego rozwiazania jak sie mysli po fakcie to tak sie konczy.
dzisiaj melanż czy byles jeszcze najebany jak to pisales?
jutro rano jadę do mamy wiec nie mogę się najebać niestetyChloru - Sob 24 Sty, 2015 Jak mówicie o www.syrenispiew.pl to ja się nie piszę. Mam jeszcze traumę po grudniowej imprezie oblewania dyplomu + wigilia firmowa MoRToN - Nie 25 Sty, 2015 http://serwisy.gazetapraw...-w-zlotych.html
To ciekawe
czyżby lawina pozwów się szykowała ? PiTT - Pon 26 Sty, 2015 w sumie podsumowanie jest zgodne z tym co Kubson napisał
http://www.wykop.pl/ramka...rego-obywatela/Rasputin - Pon 26 Sty, 2015 Hahaha to chyba Rybiński napisał incognito albo jakiś jego wielki fan Alexxx - Pon 26 Sty, 2015 Anonymous - Pon 26 Sty, 2015 Osz karwa, Alex wrócił !!!! Bonczek - Pon 26 Sty, 2015 Dżem dobry Miniac - Pon 26 Sty, 2015 PiTT - Wto 27 Sty, 2015 psychol
http://wiadomosci.wp.pl/k...143c8&_ticrsn=5
kolejny raz podkresle ze ten czlowiek nie powinien sie wypowiadac
chyba ze jego celem jest budowanie sztucznego poczucia zagrozenia