na chwile obecna ok. 11 litrow przy pedale w podlodze przez wiekszosc czasu
malo!!! spodziewalem sie wiekszego wyniku, mi fiestka pali tyle samo chyba ze mam ekodriving na trasie to 9Anonymous - Nie 06 Lip, 2008 musze go zabrac na hamownie to zobaczymy jak seria trzyma moc. Niemniej smialutko moge powiedziec ze te 200 jest bo zasysanie jest ostre jezdze czasem A4 1.8 T 170 km i to jest jak dzien do nocy.Rudello - Nie 06 Lip, 2008 witam nowych.
A czy Vgti seria jezdzi tak samo/wolniej/szybciej jak gti Stf`a?Anonymous - Nie 06 Lip, 2008 z cyklu "niedziela na chilloucie" objezdzilem zegrze i okolice, lacznie ok. 100km > spalanie 7.4 @_@ niezle nawet jak na luzna nogę Niemy - Nie 06 Lip, 2008 to trzeba bylo ja spiąć trochę i pocisnąć, bo jest czym Anonymous - Nie 06 Lip, 2008 spinanie zaczynam po 23 wtedy ulice pustoszeja i pojawiaja sie na nich ricerzy Bart - Nie 06 Lip, 2008 rycerze
zaskakująco mało pali ta golfina, może to jednak tdi? saxorulez - Nie 06 Lip, 2008 ricerzy.. I like -
Można ich fajnie leczyćAnonymous - Nie 06 Lip, 2008 yep, wczoraj na torunskiej zostal wyleczony CRX pierdzacy glosniej niz F16 .. trzeba przyznac ze do 180 nawet specjalnie sie nie oddalal CHRZANEK - Pon 07 Lip, 2008 Oooooo - no to jak objechałeś CRX'a to już nie ma na Ciebie kozaka...
Nawet mors nie da Ci rady...Anonymous - Pon 07 Lip, 2008 widze ze ironii na na tym forum jest wiecej niz pod dostatkiemRudello - Pon 07 Lip, 2008 to nie ironia to nasz klimat
ale zadzioracha z ciebie(!!)...chyba czas zeby cos ktos cie wyleczyl Anonymous - Pon 07 Lip, 2008 najlepsze lekarstwo to .. sen. Wiec wale w kimono
dobrej nocki Rudello - Pon 07 Lip, 2008 dokaldnie o to mi chodziło
ale jest jeszcze inne tajemnicze lekarstwo... cheers Anonymous - Pon 07 Lip, 2008 dzis mialem przyjemnosc przegonic sie kawalek z Cooperem S, czarny z szachownica na dachu i lusterkach. Rzecz miala miejsce kolo Makro w Ząbkach przy Radzyminskiej. Moze to ktos z hothatch ?