Loko - Pią 09 Sty, 2009 Napisz list do idola w awatarze, może go ułaskawi mi - Pią 09 Sty, 2009 ja słabo piszę, on nie czyta najlepiej... Może coś narysuję?Misiek_lbn - Sob 10 Sty, 2009 wiecie co, dziś aż mnie ciarki przeszły na pewną myśl...
jako że my załatwialiśmy z klientem sprawy z samochodem, to dziewczyna moja pojechała do miasta busem, i później z niego wracała, również busem
nie wiedziała do końca czy wysiadać u mnie, czy jechać odrazu do siebie, 5 km dalej niż ja mieszkam
jakoś udało mi się ją namówić...
dzięki Bogu !!
2 km dalej bus miał czołowe zderzenie z jakimś fordem, a później trafił do rowu
kierowca forda zmarł na miejscu
z busa 5 osób zabrały eRki do szpitala
dodam tylko że dziewczyna stała tuż obok kierowcy, czyli na samym przodzie...
dziwne myśli po czymś takim ma się w głowie...CHRZANEK - Sob 10 Sty, 2009 Oszukać przeznaczenie ...anjas - Sob 10 Sty, 2009 Na kolanach do Częstochowy teraz powinniście pójśćnox - Sob 10 Sty, 2009 i masz dziewczyne w garści teraz wszystko dla ciebie zrobi rasta - Sob 10 Sty, 2009
rasta Ty to chyba masz jako stronę startową ustawione google z hasłem new focus rs Anonymous - Sob 10 Sty, 2009 bialy troszke wsiursko wyglada. czarny... CHRZANEK - Sob 10 Sty, 2009 Wg mnie biały nadaje się , ale i tak najpiekniejszy to racing blue kubas - Nie 11 Sty, 2009 Panowie potrzebuje sprawozdania finansowego jakiejs firmy najlepiej zeby nie byla to spolka akcyjna bo bede musial wiecej pisac... Na prace zaliczeniowa z rachunkowosci musze zrobic analize finansowa i potrzebowalbym do tego jakies dane ps - Nie 11 Sty, 2009
kubas napisał/a:
Panowie potrzebuje sprawozdania finansowego jakiejs firmy najlepiej zeby nie byla to spolka akcyjna bo bede musial wiecej pisac... Na prace zaliczeniowa z rachunkowosci musze zrobic analize finansowa i potrzebowalbym do tego jakies dane
kubas - Nie 11 Sty, 2009 wiem wiem akcyjnych mam pelno ale jakby ktos mial nie akcyjna to byloby milo Marek23 - Nie 11 Sty, 2009 W białym mi się podoba. Ale Wilson jeździ nieciekawie.